M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że Crute go jebnie tym razem. Przy okazji pierwszego starcia Jimmy wracał po 14 miesięcznej przerwie i widać było po nim że coś tam w nim nie gra tak jak powinno po przegranych z Smithem i Hillem. Owszem jest ryzyko że go Menifield ustrzeli jednak uważam że Crute rozegra to taktycznie o wiele lepiej niż poprzednio. Nie polecam oczywiście bo to bardziej walka z serii no bet.Vitor Petrino i Jalin Turner @1.93 STS
Alonzo Meinfield @1.98 i może KO/TKO, ale to już zależy jaki kurs dadzą.
![]()
Grunt to się nie poddawaćMoreno + Tarantula
Hooker według mnie zostanie rozjechany jak z Allenem jak w niego Turner wejdzie
Moreno bardzo się rozwinął od momentu ich ostatniego spotkania, także spodziewam się deklasacji z rąk Meksykanina
Reszty raczej nie tykam, jakoś nie czuje ten gali, po ostatniej gali jakoś straciłem ducha typerskiego
moje oczyy
Lorenzo mocny kot ale to też niezłe. Wygląda na to że ten plakat robił ten sam artysta co postery na UFC 181, bardzo podobny stylowo.Co tu sie odjebalo ja sie pytam, lorenzoart na insta sieka takie sztosy graficzne o UFC a oni z czyms takim…
View attachment 71178
Tamten o niebo lepszy, przynajmniej czuc komiksowy charakter a ten to jakas clipart’owa podròba.Lorenzo mocny kot ale to też niezłe. Wygląda na to że ten plakat robił ten sam artysta co postery na UFC 181, bardzo podobny stylowo.
dobra gram jednak ze walka skonczy sie na punkty @3.75, obejrzalem sobie ponownie ostatnia walke brazola ze szwedem i Marcin moze dac rade.Petrino przed czasem raczej
Wyrzucam jednak z tego Volkanovskiego przez decyzje bo może w sumie skończyć przed czasem. Za duży wachlarz możliwości. A jak jakimś cudem weszłyby te dwa typy i wykoleiło się na Volku to bym całą niedziele wkurwiony był hehe.Ja stawiam za 30-50zl hardkora ale czuje w piętach, ze wejdzie. Kurs 139. Musze dzisiaj wplacic i postawic bo po wazeniu pewnie sie troche kursy pozmieniaja.
Hooker
Du plesis poddanie
Volkanovski decyjza.
Przez VPN-a nie da rady ogarnac bet365 w Polsce? Ja mam Volka ko/tko/decWyrzucam jednak z tego Volkanovskiego przez decyzje bo może w sumie skończyć przed czasem. Za duży wachlarz możliwości. A jak jakimś cudem weszłyby te dwa typy i wykoleiło się na Volku to bym całą niedziele wkurwiony był hehe.
Nie wiem za bardzo. Ja gram na unibecie zawsze bo zazwyczaj wplacam i wyplacam pieniadze przez skrill i bardzo mi odpowiada ich oferta.Przez VPN-a nie da rady ogarnac bet365 w Polsce? Ja mam Volka ko/tko/dec
Ja przez VPN gram na efortuna wiec myśle, ze spokojnie da rade. Na telefon używam aplikacji o nazwie Free VPN z jakimś jednorożcem, obejrzę 2-3 reklamy i mam 15 minut co starczy żeby spokojnie obstawic, im więcej reklam tym dłużej mozesz uzywacPrzez VPN-a nie da rady ogarnac bet365 w Polsce? Ja mam Volka ko/tko/dec
Przepros kurwiu, powiedz ze nas nie pojebalo...Pojebało was z tym Dircusem![]()
Hooker według mnie zostanie rozjechany jak z Allenem jak w niego Turner wejdzie