Roshi
Roshi
UFC 288: Sterling vs. Cejudo | MMA Event | Tapology
UFC 288 takes place Saturday, May 6, 2023 with 14 fights at Prudential Center in Newark, New Jersey. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
trimpel zabujca
Cejudo + Burns + Nczuku
No nie osłabiaj mnie nawet...Sterling to wygra.

Nawet nie na podatek XDBryce Mitchell wypadł, jakiś nołnejm na zastępstwo.
Evloev 1.06 teraz, prawdziwy izydor się zrobił![]()
nie zagram dopóki killer nie wrzuciBryce Mitchell wypadł, jakiś nołnejm na zastępstwo.
Evloev 1.06 teraz, prawdziwy izydor się zrobił![]()

Dobra, gram -3.5Coraz bliżej gali mam przeświadczenie że Cejudo jak TJ wychodzi po wypłate...
![]()
Belal Burns over myśle, że jak najbardziejMysle nad takim kuponem:
Belal - powyzej 1.5r
Evloev
Nzechukwu
Dober
Ribeiro -decyzja, nie
Co o tym myslita pany?
Tak, zgadzam sie. Zamiast Dobera dalem ze walka skonczy sie przed czasemBelal Burns over myśle, że jak najbardziej
Evloev - powinien wygrać, ale nie gram takich kursów @1.12.
Nzechukwu jak nie zaśpi to powinien wygrać
Osobiście po uwadze, @mamer sprawidziłem i Frevola ma jak najbardziej szanse to ugrać.
Nie ma na to szans. Cejudo jest socjopatą jeżeli chodzi o przygotowanie i treningi. To nie jest typ zawodnika, który wychodził by po wypłatę. Ja to jestem prawie pewny na 100%, że Cejudo to wygra i zastanawiam się tylko czy da rade to zrobić przed czasem.Coraz bliżej gali mam przeświadczenie że Cejudo jak TJ wychodzi po wypłate...
![]()
Ja może takiej pewności nie mam, ale o przygotowanie i treningi króla cringu bym się nie martwił, to maszyna. Liczę, że mu się uda.Nie ma na to szans. Cejudo jest socjopatą jeżeli chodzi o przygotowanie i treningi. To nie jest typ zawodnika, który wychodził by po wypłatę. Ja to jestem prawie pewny na 100%, że Cejudo to wygra i zastanawiam się tylko czy da rade to zrobić przed czasem.
Bellal podobno ma problem z lewą nogą.
Dziekuje!Nie ma na to szans. Cejudo jest socjopatą jeżeli chodzi o przygotowanie i treningi. To nie jest typ zawodnika, który wychodził by po wypłatę. Ja to jestem prawie pewny na 100%, że Cejudo to wygra i zastanawiam się tylko czy da rade to zrobić przed czasem.
Jeśli można wiedzieć to skąd takie info?Nie ma na to szans. Cejudo jest socjopatą jeżeli chodzi o przygotowanie i treningi. To nie jest typ zawodnika, który wychodził by po wypłatę. Ja to jestem prawie pewny na 100%, że Cejudo to wygra i zastanawiam się tylko czy da rade to zrobić przed czasem.
o Belalu to jest fota z wazenia ze spuchnieta stopaJeśli można wiedzieć to skąd takie info?
Jeśli można wiedzieć to skąd takie info?

Nie ma na to szans. Cejudo jest socjopatą jeżeli chodzi o przygotowanie i treningi. To nie jest typ zawodnika, który wychodził by po wypłatę. Ja to jestem prawie pewny na 100%, że Cejudo to wygra i zastanawiam się tylko czy da rade to zrobić przed czasem.

Cejudo to bierze.