Roshi
Roshi
Mówisz?Gordon @3.20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mówisz?Gordon @3.20
Czas pokaże, dla mnie spore value. Pierwsze wyceny rzędu ~1.7 Gordon były w moim odczuciu poprawne. Angole zapatrzeni w Pimbletta jak w Conora, trzeba to wykorzystać - i nie zdziwi mnie, jak weryfikacja nastąpi już teraz. Gordon jest solidny.Mówisz?
na fortunce Janek już 3.53 ;)Na walkę Jana sa podwyższone kursy na superbet. 3.50 do 1.40.
Bedzie zielono![]()
Kupon koleżko albo nie wypisuj głupot bo będzie wyśmiane.U mnie skromnie jeden kupon: Maroko awans, Anglia-Francja btts
Tupuria, Gordon i Jano
Jednak trochę się martwię o Gordona
Kupon koleżko albo nie wypisuj głupot bo będzie wyśmiane.
No i gość nie to co te killery pizdy i inne
Tak zwany dorabiacz buka.No i gość nie to co te killery pizdy i inne
Chociaż ma odwagę swój kupon wrzucić a nie wyżej wymienieni. Po męsku nie wstydzisz się swoich decyzjiTak zwany dorabiacz buka.
Podejście typowego smyka.Chociaż ma odwagę swój kupon wrzucić a nie wyżej wymienieni. Po męsku nie wstydzisz się swoich decyzji
Podejście smyka to ci co się mądrzą ile to wygrywają za ile to nie grają i jakie to wymyślne kursy puścili a kuponu nie wrzuca. Ta sama grupa co się chwali po fakcie. Po co? Nie mam pojęcia. Oczywiście możesz się nie zgodzić. Nie obrażę się.Podejście typowego smyka.
Czytałeś dalej kapciu? Czy pierdolisz byle popierdolic naciągaczu? Przecież pochwaliłem.Pięknie
Zgasiłeś go jak zwykłego menela i peta
Myślał że Ci dojebie a się zesrał po pachy jak pokazałeś kupony hee
Dokładnie kolego o to mi chodzilo. Tu są zawodnicy promujący kursy 1.12 na których można się pięknie wypierdolić. Ja z tej gali Janka w singlu. Mitchell sub. W ciężkiej czarny ko.Wolę, żeby mi ujebał kupon kurs ponad 3 niż 1,4 i potem płakać
Wiem, że Paddy to jest kozak, może jeszcze namieszać ładnie w UFC, ale mam dziwne przeczucie, że tu się właśnie tak skończy jak postawiłem.
Dla bezpieczeństwa za drobne też mam te 3 walki, tylko na Paddiego![]()
Ile razy tu było analizowane, że o Jezu, bet gali, sztos forma, itp., a kładł typ wszystkim kupony i był płaczDokładnie kolego o to mi chodzilo.
W pewnym sensie rozumiem twoje podejście, każdy ma prawo do własnego zdania.Podejście smyka to ci co się mądrzą ile to wygrywają za ile to nie grają i jakie to wymyślne kursy puścili a kuponu nie wrzuca. Ta sama grupa co się chwali po fakcie. Po co? Nie mam pojęcia. Oczywiście możesz się nie zgodzić. Nie obrażę się.![]()
Cieszy mnie to, ale jako wytrawny better powinieneś zauważyć, że zripostowalem gościa o randze oplota. Który wrzucił chyba 1 komentarz w tym temacie stąd moje zdziwienie twoim komentarzem. Fajnie, że okazał się uczciwym graczem i wrzucił swoje zakłady. Zawodników, którzy od lat tu typują nie podejrzewałbym o pisanie bajek.W pewnym sensie rozumiem twoje podejście, każdy ma prawo do własnego zdania.
Nie no ziomuś mi nie chodziło o to a bardziej o gardzenie niskim kursami z których można często ulepić fajny kuponik oczywiście pod warunkiem że wie się co robi. Wolę żeby ktoś wrzucił mocny bet powiedzmy w przedziale 1.20 - 1.30 niż słaby 2.00 +Cieszy mnie to, ale jako wytrawny better powinieneś zauważyć, że zripostowalem gościa o randze oplota. Który wrzucił chyba 1 komentarz w tym temacie stąd moje zdziwienie twoim komentarzem. Fajnie, że okazał się uczciwym graczem i wrzucił swoje zakłady. Zawodników, którzy od lat tu typują nie podejrzewałbym o pisanie bajek.
Nie znasz sie SmykuNie no ziomuś mi nie chodziło o to a bardziej o gardzenie niskim kursami z których można często ulepić fajny kuponik oczywiście pod warunkiem że wie się co robi. Wolę żeby ktoś wrzucił mocny bet powiedzmy w przedziale 1.20 - 1.30 niż słaby 2.00 +
Do spania!Nie znasz sie Smyku![]()
Wstawac kurwie! Trzeba naszych Polakow rodakow wesprzec!Do spania!![]()
+++U mnie na tasiemce pograny Curtis po fajnym kursie 2.01 i Billy
Rzucę coś na Janka przed czasem, gwiazdy mu sprzyjają, kontuzja Rakicia, Samuraja, rezygnacja Glovera. Nie zdziwię jak Jano go ustrzeli, według mnie ma większe szanse z nim niż z Teixerią czy Prochazką.
Już w tym roku fajny pieniądz na Janku zarobiłem w walce z Rakietą, także rzucę na niego monetą jak ubity będzie jeszcze bardziej kurs na kacapa.
Z tej gali będę rozważał Topurię dodatkowo.
Po wazeniu sklaniam sie ku... buk STS
Mitchell KO/SUB 4.75
Daukaus 2.40
Curtis DEC 5.50
Bedzie czerwono![]()