Lewis z Taiem zabrakło ci 50 sekund do overa4/5
Kacap ujebal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lewis z Taiem zabrakło ci 50 sekund do overa4/5
Kacap ujebal.
Over wszedł,na fortunie licza od rozpoczęcia drugiej rundy.Lewis z Taiem zabrakło ci 50 sekund do overa
Cannonier znokautuje Brunsona, którego łatwo naruszyć, a półciężkiego Jarreda nie tak latwo obalić i ustabilizować jak kelnera Shabazyaba czy półśredniego Tilla. W pierwotnych grudniowych kursach mozna bylo grac po promocji Cannoniera po 1,80. Teraz kursowo no bet.
Bobby z Haqparastem to bedzie kalka walki z Fizievem. Raczej Bobby, ale tam moze byc split.
Robert nie ma nic na Adesanyę, a w dominację zapasniczą przez minimum trzy rundy... kompletnie tego nie widzę.
Ja czekam na overy Lewisa z Tuivasą. Australijski Menel powinien przetrwać pierwszą rundę, a kurs powinien byc kolo dwójki.
Kupon wariacki, ale nie bez szans. Najbardziej śliski dla mniemrocznyczarny rycerz - tam śmierdzi decyzją na żylety
Arlovski dec 2,25 / wygrana Vandery 2,50 = surebet
To z pewnością, ale czy zdąży złapać i czy będzie chciał obalać, to inna kwestia. Są na innych etapach karier. Haqparast się jeszcze łudzi aby zagościć w top 15, Bobby ma dawać rozrywkę.

@MrRoshi
Obiecałem ci coś podrzucić byś w razie potrzeby mógł sobie coś wybrać aczkolwiek słaba ta gala pod względem kursowym:
Wells @1.45
Walka zakończy się decyzją - nie @1.18
Wells przez poddanie @3.00
Dobson/Malkoun Decyzja-nie @1.53
Ulberg/Chernat Decyzja-nie @1.26
Casey/Modafferi ko/tko-nie @1.31
Decyzja-tak @1.55
Hernandez/Moicano Decyzja-nie @1.50
Lewis/Tuivasa ko/tko-tak @1.25
Adesanya/Whittaker koniec w R1-nie @1.13
+2.5 rundy @1.25
Green/Haqparast ko/tko-nie @1.43
Phillips przez poddanie @6.50
Lawrence ko/tko-nie @1.20

WellsWells
Moicano
O'Neill
Ulberg
Lawrence
Perez
Arlovski
Knight
Rojo
Green
Brunson
Tuivasa
Adesanya
Ktoś chętny???![]()
Mały plusik jest, a cieszy :)![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.gm.efortuna.pl
Spróbuję tak jeszcze.
Wszystko zerżnięteMały plusik jest, a cieszy :)

Muszę jednak przyznać że udało ci się ominąć dwie muki co wymagało selekcji. Tak czy inaczej graty, tylko nie przepierdol na głupotyNo
Mogę tylko podziękować![]()

Na bilety z dziewczyną do kina mam jużMuszę jednak przyznać że udało ci się ominąć dwie muki co wymagało selekcji. Tak czy inaczej graty, tylko nie przepierdol na głupoty![]()

To mi się podoba!Na bilety z dziewczyną do kina mam już![]()
Zostaw bilety i pomnóż to!Na bilety z dziewczyną do kina mam już![]()

Wtedy kupisz jej całe kinoZostaw bilety i pomnóż to!![]()

Mowilem to nie sluchales, placz terazeh, Darek zawiódł mnie na całej linii, szkoda bo można było małym wkładem zrobić dobry wynik.
2 czerwone, 2 zielone
View attachment 33292
View attachment 33293
View attachment 33294
View attachment 33295

Ktoś tu kłami...Spokojnie. Dostał perma. Na forum nie ma już ani 99picksa ani Sugara. Tekst o braku jaj zbędny :) nie boimy się banować ludzi na własnym forum, jeśli zasłużą :)

Ktoś tu kłami...![]()
Widzę że tutejsza moderacja kłamie prawie tak dobrze jak nasz polski rządKtoś tu kłami...![]()

Wpadł na chwile,zajebał wywód,powiedział,że robi sobie przerwę od forum,po czym rzucił"jebać szacunek,tylko dymy".Ogólnie widać,jak na dłoni o ile lepsza jest atmosfera na forum bez ludzi jego pokroju,a jak wróci, to będzie od nowa...Myślałem, że 99picks też ma bana. Jednak on dostał bana tylko na Newsy MMARocks a Sugar dostał perma. Sorry, nie byłem zaznajomiony dokładnie z sytuacją. Chyba jednak wszystko jest okej? Nie ma już takiej trzody?
Myślałem, że 99picks też ma bana. Jednak on dostał bana tylko na Newsy MMARocks a Sugar dostał perma. Sorry, nie byłem zaznajomiony dokładnie z sytuacją. Chyba jednak wszystko jest okej? Nie ma już takiej trzody?
Dzihados said:Społeczność jest jak ogród. Żeby zakwitła, czasem trzeba przyciąć.

-Adesanya,Lewis, Arlovski za 3k
Boli Cię Pudzian, ale ja tego ani nie grałem, ani nie polecałem.
Chyba wjebał.
Loading miał XDAle wykopał z poprzedniej gali![]()