Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
domy na cub swansona!!
Moze i walka 50/50 ale przy kursach pickem wiecej przemawia za TJem, wygrana pierwszej walki, aktualny mistrz (wplywa na punktowanie wyronanych rund), zapasy do ktorych zawsze moze sie odniesc, a nie zdazyl tego zaprezentowac w pierwszym starciu, a jak bedzie dzialac to i przewaga w kondycji, stojka na porownywalnym poziomie, nie mowie ze nie wylapie jakiegos KO'sa bo przegrywal juz w taki sposob i w pierwszej walce byl ustrzelony, ale jezeli kogos stawiac to tylko TJ'a przy takich kursachHmm dlaczego nikt nie stawia na Garbrandta? ta walka według mnie jest 50/50 równie dobrze można rzucić moneta, pozdro,
Hmm dlaczego nikt nie stawia na Garbrandta? ta walka według mnie jest 50/50 równie dobrze można rzucić moneta, pozdro,
Ja przed pierwszą walką miałem obawy jedynie o szczękę Codiego i obawy się potwierdziły. Niby gada, że miał kontuzję, był wolniejszy po udanej pierwszej rundzie (umówmy się, że koniec rundy uratował Snejka przed przegraną bo jeszcze jedna buła i sędzia by przerwał), ale zobaczymy. Ja mam Węża po @1.83, ale kibicuję necktats.Hmm dlaczego nikt nie stawia na Garbrandta? ta walka według mnie jest 50/50 równie dobrze można rzucić moneta, pozdro,
Co to za buk?Dillashaw (most td) - @2.50
Dillashaw (win, most td, strikes) - @6.00
TJ vs Cody (any by KO) + DJ ( most strikes 1r.) - @2.27
DJ ( by dec.) - @3.10
Zazdro za Myszę przez dec. Ja tylko mam over 4.5r za @2.20Dillashaw (most td) - @2.50
Dillashaw (win, most td, strikes) - @6.00
TJ vs Cody (any by KO) + DJ ( most strikes 1r.) - @2.27
DJ ( by dec.) - @3.10
Zazdro za Myszę przez dec. Ja tylko mam over 4.5r za @2.20
Co to za buk?
Postawione tak :)DJ tko 4.40
TJ tko 3.30
Simon @1,82 +
Holland @4,12 -
Zhang + Simon @2,80 +
Moicano finish @3,75 +