kapitanameryka
WSOF Bantamweight
pewnie po 1.20 ;p
Nie po ile kurs, tylko na ile pewny nokaut ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pewnie po 1.20 ;p
Ta laska męczyła się z Evinger wiec raczej nokaut jest ,,pewny"Nie po ile kurs, tylko na ile pewny nokaut ;)
Ta laska męczyła się z Evinger wiec raczej nokaut jest ,,pewny"
Najbezpieczniej obstawić under :)No, ale raz ją poddała. Powiedziałbym raczej, że to Cyborg długo się męczył z Evinger zanim ją skończył ;P
spodziewasz się kulanki w parterze?Dern
Odważnie, ta Zingano ryzykowna
Odważnie, ta Zingano ryzykowna
spodziewasz się kulanki w parterze?
Wydaje mi się, że UFC ostrzy sobie zęby na Mackenzie. Potrzebuje nowych gwiazd, a Dern dobrze rokuje. Dlatego też sprezentowanie w debiucie grapplerki z przeciętną stójką było swoistym puszczeniem oczka w jej kierunku. Taka wędka, żeby sobie nałapać ryb. Przynajmniej ja tak to widzę.
Tak czy siak przeciwnik do zrobienia. Co do kulanek, to będą częste. Albo raz a porządnie.
Jordan Johnnson
nie bił się od zeszłego rokuUuu.. Dog jest też ciekawy :)
ma pracę na cały etat
Panowie, analizuję tą galę od niedzieli i bardzo wiele pułapek
Trzy walki które powinny wejść to:
Mckenzie Dern
Jordan Johnnson
Cyborg
Reszta walk może iść w dwie strony, niestety.
Jeżeli ktoś lubi stawiać na underdogów (@Puczi :) ) to będzie happy z tej gali.
Jest dla mnie faworytem i stylistycznie jest najgorszym zestawieniem dla Ortegi ale... Brian umie wygrywać walki które przegrywa.. Ciężko w takim przypadku obstawić przeciwko niemu.Edgara nie zaliczasz do zdecydowanych faworytów? Jak widzisz tę walkę?
Też bym miał gdyby bił się z kimkolwiek poza Edgarem ;)Ja Ortegę chętnie pogram, mam dobre przeczucie co do niego...
Dollaway - Lombard ? jak widzicie ?
właśnie słabo z tymi pewniakami na tą galę :D na szczęście jest ksw i można to wymieszać.Dolloway bardzo fajny dog. Będę grał za grosze w taśmie z jakimiś pewniakami.
właśnie słabo z tymi pewniakami na tą galę :D na szczęście jest ksw i można to wymieszać.
ja póki co poważnie rozważam Codiego Stammana na kupon, powinien dać radę ale Carraway to weteran z drugiej strony...
Czemu Beneil ???No mówię o łączonych galach oczywiście. Wtedy jest w czym wybierać. Dla mnie pewniakami są:
Zak Ottow
Beneil Dariush
MacKenzie Dern
Cyborg
Raszewska
Czemu Beneil ???
Ortega wzial ta walke okolo miesiaca przed walka
W tych niskich wagach, akurat do tego argumentu przywiazuje najmniejsza uwage, te maluszki sciagniete z kanapy sa w stanie zazwyczaj przewalczyc 3 rundy w dobrym tempie...Niemniej w formie, turla się po macie nawet na wakacjach.
Walka loteria ;) ale raczej Lombard + USADA=przeciętny zawodnik , więc jeszcze jedna porażka i do ACB lub Bellatora ;)Dollaway - Lombard ? jak widzicie ?