Myshon
ONE FC Super Heavyweight
Skróć kabel od klawiaturykuuuurna strim mi lagujeeee....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skróć kabel od klawiaturykuuuurna strim mi lagujeeee....
- Znasz tego czarnego w białej koszuli? Mówił mi, jak Portugalia może zostać mistrzem świata. Ale odszedłem.- Jesteś bokserem? Słyszałeś o polskiej kadrze?
No tak, z resztą zawsze bedzie jebany za akcję z Głowackim
nie no ladnie sie pokazal w tej walce, na tyle przerwy i swoj wiek.. kozackoNo tak, z resztą zawsze bedzie jebany za akcję z Głowackim
No tak, z resztą zawsze bedzie jebany za akcję z Głowackim
a za akcje z Główką cwel zawsze bedzie wbijany..
Za mało Breidisowi faularzowi ryj obił.
Szkoda.
Moze jednak pisze przez pryzmat uprzedzenia i wkurwienia, że nie było kaosa. Wynik sprawiedliwy, walka nudna, jebac briedisa, amennie no ladnie sie pokazal w tej walce, na tyle przerwy i swoj wiek.. kozacko
a za akcje z Główką cwel zawsze bedzie wbijany..
Breidis 2 lata bez walki 10 lat starszy ale i tak postraszył mistrza, oczywiście musiało też być z jego sporo brudnej gry bo inaczej nie umie ale w sumie nie wyglądał źleJak nos Opetaii
Mój sztrzał
Może sobie błyszczeć jak jarzeniówki w kiblu na stacji a i tak Andrzej mu za główkęBreidis 2 lata bez walki 10 lat starszy ale i tak postraszył mistrza, oczywiście musiało też być z jego sporo brudnej gry bo inaczej nie umie ale w sumie nie wyglądał źle
nie no Byku.. to ty nudnej walki nie widzialesMoze jednak pisze przez pryzmat uprzedzenia i wkurwienia, że nie było kaosa. Wynik sprawiedliwy, walka nudna, jebac briedisa, amen
Generalnie The better man wins ale trochę ten Fury taki zbyt kurna pocieszny i troche odcina kupony z tej swojej genetycznej loterii, zapuszczony jak swinia taki dla mnie zbyt smieszek.... Dlatego wolałbym Usyka.... Ale lepszy wygra... Oby bez wałków!!!War Usyk chociaż będzie ciężko
Ciekawa gra słów..War Usyk chociaż będzie ciężko
I szejkowie chcą Fury vs AJ więc Usyk o decyzję będzie miał ciężkoGeneralnie The better man wins ale trochę ten Fury taki zbyt kurna pocieszny i troche odcina kupony z tej swojej genetycznej loterii, zapuszczony jak swinia taki dla mnie zbyt smieszek.... Dlatego wolałbym Usyka.... Ale lepszy wygra... Oby bez wałków!!!
strumykGdzie oglądacie ? Jakiś strim??
Nawet Van Damme zaszczycił
FYI: Własnie przełączyłem na strumyku na PLAYER 5 US i leci w full hd bez zacinki idealnie!