kruch Jungle Fight Light Heavyweight Apr 25, 2016 #2 Żeby tylko nie brał udziału w wyścigach tym samochodem
Masta Vale Tudo Championship Apr 25, 2016 #5 On nie powinien jeździć nawet czymś takim, prawie wjebał się w jeden ze słupków.
Halny PRIDE FC Lightweight Apr 25, 2016 #6 Hahahha jaki troll. A już się bałem, że znowu JBJ będzie mieć przesrane z policjantami
Mnichu PRIDE FC Lightweight Apr 25, 2016 #7 Halny said: Hahahha jaki troll. A już się bałem, że znowu JBJ będzie mieć przesrane z policjantami Click to expand... Nie mów hop! Mysle, że JBJ jest w stanie "narozrabiać" i taka maszyną
Halny said: Hahahha jaki troll. A już się bałem, że znowu JBJ będzie mieć przesrane z policjantami Click to expand... Nie mów hop! Mysle, że JBJ jest w stanie "narozrabiać" i taka maszyną
halibut UFC Welterweight Apr 25, 2016 #8 Znowu promujecie narkomana. Ale kto wie - może się wyleczył. I teraz ma tyle wspólnego z narkotykami, co Taisumov z Mercedesami.
Znowu promujecie narkomana. Ale kto wie - może się wyleczył. I teraz ma tyle wspólnego z narkotykami, co Taisumov z Mercedesami.
VoRaNeK Jakub Chrzciciel Apr 25, 2016 #9 Za przewożenie osob pojazdem przystosowanym do jazdy wyłącznie dla jednego użytkownika należy się MANDAT
Za przewożenie osob pojazdem przystosowanym do jazdy wyłącznie dla jednego użytkownika należy się MANDAT