Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba mało czereśni od brata dostał z sadu, bo coś mizernie wygląda
chuj w piwnice, ciekaw czy podzieli się wielkimi chłopiskamiCiekawe, czy Mariusz udostępni Dominikowi piwnicę do dociążania?![]()
Ale też i najmniej dojebany towarem - może to wskazówka.To jakaś anomalia, najstarszy wygląda na najmlodszego i ma najmniej zmarów na czole. Przypadek czy rekord?
Ich rodzice wyglądają młodziej od synów.To jakaś anomalia, najstarszy wygląda na najmlodszego i ma najmniej zmarów na czole. Przypadek czy rekord?
Kiedy to Wotore? Żebym nie przegapił.Dzisiaj była konferencja, Jan Pudzian trzeci brzmi dokładnie jak Mariusz, coś pięknego. Dwóch wielkich chłopów, będzie dobra bitka, jedziemy z tym...
Podano, że to najstarszy pudzian. Nie znalazłem wieku. Starego dziadzia popierdzieliło ostro w dekiel. Mariusz chociaz dobierał sobie ogórów za dobre siano, a ten idzie do walki bez rekawic w wadze gdzie nawet ogór może mocno uderzyć.Ja pierdole ile on ma lat ????
towar obstawiamTo jakaś anomalia, najstarszy wygląda na najmlodszego i ma najmniej zmarów na czole. Przypadek czy rekord?
Podobno 75 rocznik, dwa lata starszy od Mariusza.Ja pierdole ile on ma lat ????
W najbliższy piątek.Kiedy to Wotore? Żebym nie przegapił.
Może ma dość dociążania i chce odejść w chwale do Valhalli, by tam wraz z Płockim Wojem korzystać z życia:).Podano, że to najstarszy pudzian. Nie znalazłem wieku. Starego dziadzia popierdzieliło ostro w dekiel. Mariusz chociaz dobierał sobie ogórów za dobre siano, a ten idzie do walki bez rekawic w wadze gdzie nawet ogór może mocno uderzyć.
Kto jak kto ale akurat Pudziany to doskonale wiedzą że jak są wielkie chłopiska to jeden cios i światło gaśniePodano, że to najstarszy pudzian. Nie znalazłem wieku. Starego dziadzia popierdzieliło ostro w dekiel. Mariusz chociaz dobierał sobie ogórów za dobre siano, a ten idzie do walki bez rekawic w wadze gdzie nawet ogór może mocno uderzyć.
Nie czytają cohones bo zbierają czereśnie więc luzNie pomysleliscie ze pudzianowskim moze byc przykro ze tak o nich piszecie?
To na ring wyjdzie w żółtych blachach :)Podobno 75 rocznik, dwa lata starszy od Mariusza.
Pewnie szybciej skończy niż Mariusz...Myślałem, że Mariusz skończy i będzie spokój, a oni są jak hydra. Dla mnie to już za dużo tych grzybów w barszczu.