Top Eleven 2024

tinc

UFC
Middleweight
Chyba najbardziej rozbudowany manager online, oczywiście poza FM'em, ale to bardziej offline, zachęcam cohonesiakow do gry, link z polecenia ,)

kod polecenia, niestety nic nie zyskam, bo po siedmiu dniach wygasa, a trochę już gram

N1TLZCL9EUAC66

Zapraszam również do dyskusji.

Chyba najbardziej rozbudowany manager online, oczywiście poza FM'em, ale to bardziej offline, zachęcam cohonesiakow do gry, link z polecenia ,)

kod polecenia, niestety nic nie zyskam, bo po siedmiu dniach wygasa, a trochę już gram

N1TLZCL9EUAC66

Zapraszam również do dyskusji.
Grałem kiedyś w PES manager na telefonie ale kurwa konami wyłączyło gre, cze to jest coś takiego? Dobry byłem.

Grałem kiedyś w PES manager na telefonie ale kurwa konami wyłączyło gre, cze to jest coś takiego? Dobry byłem.

bardzo dobry manager online na fona, najlepszy myślę, dobrych kilka miesięcy pogrywam, szczerze polecam

gdyby ktoś chciał się zarejestrować to bylbym wdzieczny z mojego linka, wpadną jakieś profity o ile ktoś będzie grał regularnie

LINK

a jeśli chodzi o pes'a to jest efootball, wiadomo że na konsole, ale wersja mobilna też robi wrażenie, graficznie, gameplay i inne opcje

Back