zielony666
Vale Tudo Open
Ogladacie? Jest na Strumyku - są wielkie chłopiska więc czemu nie.
Jest jakaś lepsza alternatywa dzisiaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten @Bezimienny ? Pewnie zabija potokiem słówOgladacie? Jest na Strumyku - są wielkie chłopiska więc czemu nie.
View attachment 64937
Już walczą tylko w piąstkówkach.Kibole, gołe piąchy- sam nie wiem nie oglądałęm nigdy.
Ale na szczęście nie walczyWłaścicielem organizacji jest Denis Załęcki
o której rusza ten stolec?Ogladacie? Jest na Strumyku - są wielkie chłopiska więc czemu nie.
View attachment 64937
20o której rusza ten stolec?
to jebal to pies, wole w tym czasie luknac ulster z connacht w rugby
o której rusza ten stolec?
o której rusza ten stolec?
Właścicielem organizacji jest Deniska Załęcka
Penis jest tak miękką pizdą, że POTĘŻNY Kacper Miklasz by go ujebał w stójce albo mu zrobił dziecko.Właścicielem organizacji jest Denis Załęcki
Penis ZawszebęckiPenis jest tak miękką pizdą, że POTĘŻNY Kacper Miklasz by go ujebał w stójce albo mu zrobił dziecko.
Chłop wyglądał jakby udaru dostał a nie koTa gala straciła klimat z rękawicami, i co to kurwa za liczenie? Miało być dobijanie na ziemi
Charakteru i twardej głowy nie można mu odmówić, ale bądźmy poważni tak walki nie można wygrać. Znaczy można, ale ile? Przecież to po dwóch takich walkach wole nie myśleć co na to organizm i sama głowa.Sołi kozak, ale kurwa kompletnie bez formy, zobaczyłbym jego superfajt z Soroko bo Sołi jest za mały na turnieje.
A co tam u Soroko? Znowu w pierdlu czy zaćpany?Sołi kozak, ale kurwa kompletnie bez formy, zobaczyłbym jego superfajt z Soroko bo Sołi jest za mały na turnieje.
Dzięki mordo za cynkOgladacie? Jest na Strumyku - są wielkie chłopiska więc czemu nie.
View attachment 64937
Chuj wie, tak rzuciłem bo mi fizycznie pasują do siebieA co tam u Soroko? Znowu w pierdlu czy zaćpany?
A MOŻE BISEKS ?O kurwa, ten pedał Kaniowski komentuje