VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
Test nowych opcji ... Donoszę, że nowy temat z newsami to nie jest ten sam temat 
@Dzihados @defthomas działacie jeszcze coś czy pasujecie?

@Dzihados @defthomas działacie jeszcze coś czy pasujecie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie jest żadne usprawiedliwienie, robota na cohones czeka, Pafcio musi się znaleźć w galerii sław@VoRaNeK
Ja mam zajechanie, postaram sie dzisiaj to zrobic. Dwoch managerow mnie teraz dojechalo :(
jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle? :)Ps. Nie, nie wrzucaj raczej
jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle? :)
Ale dorzuć za to chociaż:jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle? :)
W sensie że Werdum i Mamed, Rogan, DC to ok, ale Pafcio to już nie ok, tak?jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle? :)
Nie.W sensie że Werdum i Mamed, Rogan, DC to ok, ale Pafcio to już nie ok, tak?
Ja wiem o co chodzi @Dzihados owi, że wrzucasz chętnie emotkę Pafcia, ale swojej nie chcesz. Tylko dziwi mnie ten przytyk, bo nikt z redakcji nie miał problemu wrzucić np. Mameda jako ikonkę;)Nie.
W innym sensie![]()
przytyk