Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak stawiacie kto wpadnie jako pierwszy ???
Jeśli testy będzie przeprowadzał Kawul to nikt, jak Mirek to wszyscy łącznie z Wojkiem.Jak stawiacie kto wpadnie jako pierwszy ???
Ja stawiam że nikt
Rozal nie ukrywa i mowi wprost ze sie wspomaga tak wiec nie trafiles tutaj. Jedyny zawodnik z ksw ktory o tym otwarcie mowil.Moze dlatego Różal tak bardzo nie chciał tego pasa
Wiem o tym ale w razie wpadki musiałby chyba zostac jakos ukarany wiec stwierdził ze to pierdoliRozal nie ukrywa i mowi wprost ze sie wspomaga tak wiec nie trafiles tutaj. Jedyny zawodnik z ksw ktory o tym otwarcie mowil.
Od stycznia już w ACB maja być oficjalne podawane do opinii publicznej. Teraz tylko tak jest/było ze info dla włodarzy ACB. Ale nie wierze ze by mogli ujebac swoich dzikow może jakas pokazowka dla przyjezdnych... Tym bardziej ze kazde inne testy niż robi USADA to można o kant chuja potłuc...Wiem o tym ale w razie wpadki musiałby chyba zostac jakos ukarany wiec stwierdził ze to pierdoli
ps Moze to będą testy jak w ACB-dla własnej informacji :)