Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Klan Rajewskich. I masz całą listę z głowy.Hej,
Kto wg Was zasługuje żeby trafić do lekkiej w UFC?
Potrzebuję do pracy magisterskiej.
PZDR
Polska czy zagranica, co cię interesuje, jakieś kryteria?Hej,
PZDR
Najlepsi. Nie oglądam innych federacji za bardzo, ale do głowy przychodzi mi jedynie Parnasse i Usman Nurmagomedow.Po
Polska czy zagranica, co cię interesuje, jakieś kryteria?
Kumam, za dużo ich nie ma, bo może być obiecujący zawodnik 5-0 ale w tak najebanej kategorii to musi być pewniak jak rozumiem taki jak sam napisałeś tak? Ktoś sprawdzony? Zostaje tylko Azja.Najlepsi. Nie oglądam innych federacji za bardzo, ale do głowy przychodzi mi jedynie Parnasse i Usman Nurmagomedow.
o kurwa. Zwracam honor i posypuję głowę popiołem
Kumam, za dużo ich nie ma, bo może być obiecujący zawodnik 5-0 ale w tak najebanej kategorii to musi być pewniak jak rozumiem taki jak sam napisałeś tak? Ktoś sprawdzony? Zostaje tylko Azja.
Pomyśle coś później ale to będzie szukanie z głowy po omacku, jeśli masz jakieś rankingi takich zawodników poza UFC to podeślij to wybiorę z nich kilku zawodników.
To jest pójście na łatwiznę i można brać pierwszego z brzegu którego w UFC nie ma a jest na tym rankingu, tyle czy on zasługuje? Ten ranking nie jest globalny moim zdaniem tylko skrojony pod USA, trzeba szukać w regionalnych rankingach.Można coś wybrać z tej listy nazwisk...![]()
The Current Best MMA Lightweights | 155 lbs. | Tapology MMA Rankings
Who are the world's top 155ers? The longer you watch MMA, the more you love its lightweight division. Fighters have the fuel tanks to go nonstop, so they can exhibit a high skill level till the final bell. Here are the best in this extremely competitive division.www.tapology.com
Tu nie chodzi o ranking, a bardziej o listę zawodników wagi lekkiej (350 nazwisk)... pod ocenę kolegiTo jest pójście na łatwiznę i można brać pierwszego z brzegu którego w UFC nie ma a jest na tym rankingu, tyle czy on zasługuje? Ten ranking nie jest globalny moim zdaniem tylko skrojony pod USA, trzeba szukać w regionalnych rankingach.
![]()
Gadzhi Rabadanov | MMA Fighter Page | Tapology
Gadzhi Rabadanov (24-4-2) is a Pro MMA Fighter out of St. Petersburg, Russia and the #51st ranked Top Lightweight MMA fighter. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
Ale czy on powinien, wniósł by coś ekstra, czy byłby kolejnym rzemieślnikiem, jednym z 50 w tej wadze?
Albo taki Puelles jest tam na 40 miejscu w tym rankingu, jego Saladyn zjada a może nawet i Marian, Heldzik, idealny rywal pod Tyszanina.
Tak nie ma sensu szukać.
Nie zajmujemy się tutaj planktonem,Hej,
PZDR
Zrobiłem to po swojemu, pewnie coś tam jeszcze dorzucić można, chciałem nawet dać zawodnika z Peru 19 lat 4-0 rekord bo jestem przekonany że go trener wciśnie prędzej czy później bo ma kontakty w UFC :D no ale to już bez przesady.Tu nie chodzi o ranking, a bardziej o listę zawodników wagi lekkiej (350 nazwisk)... pod ocenę kolegi
Ewentualnie takie listy... aktualnych zawodników z czołowych organizacji.
List of current PFL fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current PFL fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current ONE fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Rizin Fighting Federation fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Konfrontacja Sztuk Walki fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Road Fighting Championship fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Brave CF fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Absolute Championship Akhmat fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
List of current Combate Global fighters - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
A ten się do KSW nadaje jako mięso armatnie bo ma piękny rekord chłopak
![]()
Marsel Nurlanbek uulu | MMA Fighter Page | Tapology
Marsel Nurlanbek uulu (14-0-0) is a Pro MMA Fighter out of Moscow, Russia and the #18th ranked Pro Mens Featherweight in Asia Central. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
I tak naprawdę chuj go wie co on potrafi patrząc na ten rekord, napewno jest kompletny, ale bałbym się go do dwcs nawet wziąć hehe.. bo nie wiem czy to jakiś frik czasami nie jest...
Ostatnia walka w MMA z "Kamil Karate" (3-2 MMA) z 02.2024...
Kneebar w 11 sek... z EGY (09.23)
od 7.50
Freak chyba nie chociaż ma walki w różnych formułach, a zaczynał od 2x5 ale teraz już walczy 3x5
Kilka walk do przeglądu dla kolegi![]()
Walczył też w Hardcore MMA i MMA Series...Freak organizacja.
Wpisz w google uulu tapology
Ich jest od zajebania z tym nazwiskiem, widziałem kiedyś walkę takiego na one, dlatego dałem się oszukać temu frikowi, choć to nie taki druk jak nasze, tylko gość z umiejętnościami, no ale jednak nie zawodowiec.
Dobra koniec śmiecenia w temacie.
O hardcoremma właśnie pisze że to freak.Walczył też w Hardcore MMA i MMA Series...
Tylko że ja wrzucałem filmiki z walk w Octagon League...O hardcoremma właśnie pisze że to freak.
LETCYLEKCY
![]()
Miałem na myśli zawodników, którzy swoim poziomem zasługują na angaż w UFC i z miejsca mogliby rywalizować z top 15. Masz wiedzę@Dijaz jakby co to doprecyzuj, wybiorę perełki z listy![]()
No to na top 15 jest tam sporo zawodników na tej liście, tyle że top 15 nie jest gumowe, a oni wszyscy lekka, a do tego UFC ma swoichMiałem na myśli zawodników, którzy swoim poziomem zasługują na angaż w UFC i z miejsca mogliby rywalizować z top 15. Masz wiedzęPodejrzewam, że większość cohonesiaków nie zna tych gości, mimo, że dobrze się prezentują, a właśnie bardziej znanych zawodników mam na myśli. Żyłem w przekonaniu, że ci z PFL/Bellatora to drugi sort po UFC, a tu chuj, nie znam się.