Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie ankieta?Najlepsze i najgorsze. Ranking cohones
A gdzie ankieta?
o ty chuju aktorzyno za 5 groszy
Czeka, żeby być przez Ciebie zrobionaA gdzie ankieta?
gdzie mnie z tym linkiem, w nic nie klikom.Czeka, żeby być przez Ciebie zrobiona
https://www.strawpoll.me/
Ja się nie znam na ketchupach. Jak ktoś w temacie to dawać ankiete
U mnie Włocławek dostępny również w standardowym plastiku, polecam.Pudliszki i tortex zbyt kwaśne i mają posmak octu. Heinz zbyt słodki. Włocławek zbyt naturalny i w dodatku w słoiku. Wybieram Madero i mikado pikantne.
Powiem co następuje i można zamykać. Są dwa keczupu ogólnodostępne w Polsce, które można polecić reszta to albo sam ocet albo konserwanty. Pierwszy to Włocławek w słoiku drugi, zdecydowanie najlepszy keczup w Polsce to Develey pikantny w słoiku. Bezkonkurencyjny.Najlepsze i najgorsze. Ranking cohones
Te jebane szklane butelki to robia chyba na zlosc. Jak leje sie bezposrednio z tego to wszystko plywa w keczupie tyle sie go najebie. Jak sie konczy to dokladnie nie mozna do konca wybrac bo resztki ciezko dostepne. A jak sie chce to wygrzebac nozem to caly ujebany i pol palca i dloni rowniez kurwa macPowiem co następuje i można zamykać. Są dwa keczupu ogólnodostępne w Polsce, które można polecić reszta to albo sam ocet albo konserwanty. Pierwszy to Włocławek w słoiku drugi, zdecydowanie najlepszy keczup w Polsce to Develey pikantny w słoiku. Bezkonkurencyjny.
Natomiast najlepszy keczup na świecie to czeski keczup Kand.
![]()
o ty podstarzała, krzywonosa karykaturo samego siebie sprzed kilkunastu lat.o ty chuju aktorzyno za 5 groszy
kanapkę z serem też musztardą smarujesz?Jebać keczup tylko musztarda!
AmatorTe jebane szklane butelki to robia chyba na zlosc. Jak leje sie bezposrednio z tego to wszystko plywa w keczupie tyle sie go najebie. Jak sie konczy to dokladnie nie mozna do konca wybrac bo resztki ciezko dostepne. A jak sie chce to wygrzebac nozem to caly ujebany i pol palca i dloni rowniez kurwa mac
Kto przezywa ten sam sie tak nazywaAmator![]()
Nie jem sera przez nienawiść do keczupukanapkę z serem też musztardą smarujesz?
pojebana akcjaNie jem sera przez nienawiść do keczupu![]()
Nadal sztos formao ty podstarzała, krzywonosa karykaturo samego siebie sprzed kilkunastu lat.
A te z kitem?mi wszystkie smakują bez kitu