mmag
PRIDE FC Welterweight
Ograniczyłem sie do Na dobre i na złe bo jest raz w tygodniu.
Nie wiem gdzie Ty się uchowałeś....więc nie tylko ja śledzę losy Andrzeja Falkowicza

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ograniczyłem sie do Na dobre i na złe bo jest raz w tygodniu.

Panie, fen to jest festyn dla Sebixow i Andzelik. To, ze czasem wpadnie fajna walka lub chociaz fajne zestawienie to jest przypadek. Oni maja za cel sprzedanie biletow. A ich odbiorcami sa klubowicze baunsowicze z prywatnych uczelni. Telewizje maja tylko dlatego, ze tato jedego z wspolzalozycieli jest dobrym towarzyszem Solorza.lepiej to siano na bonusy było przeznaczyć

Co do Lisowskiej , to przypomnijcie sobie ilu z was narzekało na wiesc o walkach rycerzy na galach M1![]()
Jeszcze tego brakuje, zeby nam prezydent dawal dupy na zagranicznych spotkaniach. Jak ktos na nia glosuje to ma nierowno pod sufitem.
oj pamietam Pierwszą Miłość. Jestem w takiej samej sytuacji, że jeszcze 4 lata temu mega fan a teraz ni chuja nie kojarzę nikogo jak przypadkiem wlaczylem Polsat. W ogole zdziwilem sie, ze to jeszcze leci... A wczesniej? Pawel we wiezieniu, sztosowa akcja, best of the best wsrod wszystkich polskich seriali. Paweł na ustawkach! Paweł strażak przygnieciony gruzem! Potem jeszcze jakiś tam kolo się napierdalał w klatce nielegalnie. Kiedyś to był genialny serial, a teraz jakieś młodzieniaszki tam latają : c
bardziej jak ojciec, fan jakiegos Slayera z dzieckiem.@TYTUS omg, jak matka z dzieckiem.
Właściciele FEN mają swój pomysł na organizację gal i - niestety dla nas - zawiera on show w postaci tańców czy występów muzycznych. Póki to się sprawdza i hale są wypełnianie, to wątpię, aby włodarze tej organizacji odeszli prędko od takich pomysłów.