Tanio skóry nie sprzedam

Szkoda ze Spocony Janek nie pozostał przy pilce noznej i plodzeniu corek, juz jako komentator sportowy wyglaszal kontrowersyjne teorie a co dopiero w polityce.

Jedyne w czym mi się kiedyś podobała ivona, to niektóre parodie Gothica.

https://www.youtube.com/watch?v=lRSQqR2Xy4I

A moje serce ivona podbiła poprzez serie filmików z Pankiem, dawno, dawno temu. Polecam ;)

https://www.youtube.com/watch?v=IsVGUuPn2Sk

1560423_841044325936006_468423522333882866_n.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.facebook.com/video.php?v=1020902327956957

:-)

mistrz!

https://www.facebook.com/video.php?v=692149657529141&set=vb.602190836525024&type=2&theater

Stonoga rzadzi! :-) JP 120% dlaczego link sie nie wyswietla?

heh przegladalem stronke tego Stonogi i wiadac nakrecil sie mocno na starnikow miejskich ze szczecinka, okazuje sie ze jeden z nich trenuje sporty walki:

https://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga/photos/a.602325646511543.1073741828.602190836525024/691445304266243/?type=1&permPage=1

Nie wiem, czy polismajster rzeczywiście tak powiedział do Stonogi, ale na miejscu Policji, bym spacyfikował pojeba, za słownictwo do Władzy.

Choć pewnie jednak Pies szczeknął nie tak na wstępie i trochę się zdziwił ostrą reakcją stonogi.

Ale mimo to powinien spacyfikować okularnika, bo tak to wyszedl na pizde trochę na tym nagraniu.

No gość jawnie obraził funkcjonariusza, po którego stronie jest prawo w takiej sytuacji. Dziwny brak reakcji przyznam ;-)

A ten strażnik "czarny pas" za to znęcanie się nad chłopakiem powinien zostać śmiertelnie potrącony przypadkiem jakby był na jakimś spacerze. Ewentualnie kulka w łeb skoro zbliżyć się do niego tak ryzykowne. No, ale dziś się woli walczyć w sądach, a to żmudne i często ciężkie by wygrać z państwem "ich" bronią.

Kaczka, to Cygan 2 od prawej,nie? Się zmienił :-D

O czarnym pasie sie nie wypowiadam. Za mało znam szczegółów, jak było naprawdę z tym gazem, co było przed nagraniem. Baaa, co to za kolo , co go gazem zmuszali do podpisu, czym zawnił tego feralnego dnia, czym zawinił wcześniej, kim jest tak naprawdę...?

Za mało danych, by od razy wjeżdżać Skodą "niechcący" w tłum...

Szkoda swojej Skody. Jakieś "tymczasowe" auto ;-)

No slyszałem, że gość nie raz miał już spinki z nimi, ale jeśli nie dałem się zmanipulować medialnie to jednak zmuszanie biciem i gazem do jakiegokolwiek podpisu przez funkcjonariusza Straży czy Policji jest godne pożałowania jak i kary. Sprzedawca do podpisania umowy ratalnej mógłby się spiąć i chcieć siłą uzyskać podpis, gdy ktoś marudziłby na wysokość raty już po wydrukowaniu umowy :P Ale nie ktoś strzegący prawa...Oni powinni być ostrzy jak ktoś jest ostry wobec nich czy jawnie stawia opór, ale w innych wypadkach powinni być ostoją spokoju i kultury, żeby wzbudzać zaufanie, a nie niechęć.

W Szczecinku swoją drogą wielu ludzi ma dziwne charaktery ;-)

Tu jedynie mogę zwócić uwagę na uprawnienia SM - nie chce mi sie sprawdzać, jakie są. Owszem i Policja nie może tak postepować, ale chcałbym zwrócić uwagę na przesłuchania (ino podsłuchane, ew. na filmach ;-) ) , ile trzeba czasu spędzić z jakimś zwyrolem, by uzyskać prawdęo jakimś morderstwie, itp. Oczywiscie poszedłem w skrajność i tu nie ten kaliber, ale czasem trzeba troche przesadzić, by zmiękczyć kolesia.

Ps. A co do Szczecinka,zgadzam się. Mieszkałem na studiach ze starszym kolesiem z tego miasta. Nazwał psa Psiutki i miał kolegę o pseudo Szyszka - ponad 2 m i bez zebów . A to tylko fragment moich wspomnień ;-)

A ten strażnik "czarny pas" za to znęcanie się nad chłopakiem powinien zostać śmiertelnie potrącony przypadkiem jakby był na jakimś spacerze. Ewentualnie kulka w łeb skoro zbliżyć się do niego tak ryzykowne. No, ale dziś się woli walczyć w sądach, a to żmudne i często ciężkie by wygrać z państwem "ich" bronią.

Bardzo debilne i nieodpowiedzialne słowa. Nawet jak na ciebie Born...

Trudno :-) Po ostatnich dyskusjach spadło chyba moje IQ :P

Z organem państwowym wygrać w sądach niełatwo, nie mówiąc już o tym ile lat mogą się ciągnąć i jakie to jest zachęcające...a takie zachowania trzeba tępić. Czasem agresję najlepiej agresją, bo taki ktoś inaczej nie zrozumie. Chłopaczek jest zwykłym chłopaczkiem, a stróż prawa jest stróżem prawa i powinien go przestrzegać przede wszystkim.

Na szczęście to nie moja sprawa i nie mnie zmuszano w taki sposób do podpisania czegokolwiek :-)

Fresh, wyjaśnij niby czemu to jest trollowanie, a nie po prostu opinia, podejście? Jak ktoś chce się sądzić i czekać latami na sprawiedliwość to droga wolna. Jego życie i stracony czas.

PS: Zauważcie, że gdyby on tego nie nagrał to by nic nie udowodnił, nie miałby nawet podstaw do ciągania po sądach, a chyba nie myślicie, że to odosobiony przypadek w naszym kraju? ;-) Jak miałby uzyskać jakąś sprawiedliwość za takie potraktowanie wówczas?

No to zajebiście, że potrafisz uzasadnić swoje stwierdzenie i sam wiesz czym jest "trolling" ;-) Nie komentuj w takim razie jakiegoś cytatu. Może ja nie wiem czym jest trolling w tym układzie, liczyłem na oświecenie. Dla mnie trolling to specjalne pisanie jakichś hejtów i podburzanie ogółu, a nie opinia. Skrajna, bo skrajna, ale opinia. Chyba, że podburzyłem "ogół", bo tu tak wielu obrońców funkcjonariuszy agresywnie nastawionych do obywateli i często wyżywających się na nich bez powodu, bo mają "władzę".

Born ja nigdy nic do Ciebie nie miałem, ale jak ktoś nie chce nawet dyskutować to i tak komentujesz i brniesz w to. Po jaki chuj? Naprawdę lubisz się z każdym kłócić?

Naprawdę nic do Ciebie nie mam, czytam nawet długie posty :-)

Nie komentuj w takim razie jakiegoś cytatu.

kazać to Ty sobie Born możesz skasować Marcinowi wspisy które Ci się nie podobały ale mi nię bedziesz nakazywał czy wolno mi coś komentować czy nie. Nie staraj się wciągnąc mnie w dyskusje bo strace reszke empatii jaką zywię do Twojej osoby.

Nawet jedno Twoje "stwierdzenie" potrzebuje uzasadnienia na pół strony... jeżeli tak mierzysz poziom swoich wywodów to obawiam się, że niedługo opcja ignorowania zbierze swoje żniwo i na końcu nie będziesz miał z kim prowadzić dyskusji. Niemniej jednak powodzenia w dalszym wyrażaniu opinii :-)

To po co w ogóle napisałeś, że coś jest trollingiem jak uzasadnić nie mozesz po ludzku? Taki post powinien lecieć do śmieci automatycznie, bo nie wyraża żadnej opinii ani merytoryki. Tak to można skomentować czyjś film wrzucony, a nie zacytować kogoś, nazwać trollem i "wyjść". No, ale jak kto woli. Rób swoje. Tylko, że mnie określasz w ten sposób, a to jednak Różal specjalnie do Ciebie zaapelował a propos pewnego rodzaju wpisów. No, ale najlepiej każdą opinię określić trollingiem i nie mówić czemu się tak sądzi. Elegancka dyskusja i merytoryka :-| Każdy kto ma opinię odmienną to troll i tyle, amen ;-)

Nie chcę się kłócić, ale nie lubię prowokacji. Jeszcze w tak śmiesznym temacie :-/ Zabieram się za filmik od Kaczki ;-D

EDIT: Booyak i luz. Wierzę, że osoby, z którymi chciałbym pogadać tego nie zrobią, bo widzą różnicę w trollingu, a opinią :-)

Przecież każdy wie co Fresh miał na myśli.

A ten strażnik "czarny pas" za to znęcanie się nad chłopakiem powinien zostać śmiertelnie potrącony przypadkiem jakby był na jakimś spacerze. Ewentualnie kulka w łeb skoro zbliżyć się do niego tak ryzykowne.

Tego naprawdę nie trzeba dalej komentować, nawet jeśli twierdzisz, że to tylko Twoja opinia, to sam fakt wyjawiania jej na forum ogólnym mówi, że coś jest nie tak.

Ale może skończmy OT :-)

Back