5jointow
WSOF Light Heavyweight
Dla wyjaśnienia dodam, że złapali piłkarzy Pogoni na imprezach gdzieś w środku tygodnia i tu krótka rozmowa wychowawcza wystąpiła

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla wyjaśnienia dodam, że złapali piłkarzy Pogoni na imprezach gdzieś w środku tygodnia i tu krótka rozmowa wychowawcza wystąpiła

Nie no wiadomo zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i mogą wykładać chuja na swój zawód chodząc w tygodniu po baletach by na drugi dzień dostać w pizdę na boisku
Skoro zarabiają na siebie to w czym problem? Chuj was to obchodzi kto co robi w wolnym czasie? Ja tyle zarabiam i sie dopierdolisz do mnie że baluje? Chuj cie to interesuje. Żałosne.Nie no wiadomo zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i mogą wykładać chuja na swój zawód chodząc w tygodniu po baletach by na drugi dzień dostać w pizdę na boisku
Nie no wiadomo zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i mogą wykładać chuja na swój zawód chodząc w tygodniu po baletach by na drugi dzień dostać w pizdę na boisku
Przeczytałem że to nie z publicznych pieniędzy.Skoro zarabiają na siebie to w czym problem? Chuj was to obchodzi kto co robi w wolnym czasie? Ja tyle zarabiam i sie dopierdolisz do mnie że baluje? Chuj cie to interesuje. Żałosne.
A jak nie zarabiają na siebie tylko dostają to z publicznych pieniędzy to podwójna patologia i każdy normalny człowiek powinien to ukrócić. Czemu kibice nie postulują żeby odciąć ich od pieniędzy które są zabierane np mojej mamie z wypłaty? Wyjebać ich z Polski.
Nie wiem skąd mają pieniądze, ale w obydwóch przypadkach jebać pseudokibiców. Ha tfu. Żałosna patologia. Pedalstwo. Ha tfu.
Pogoń Szczecin finansuje się z kilku źródeł: głównie z przychodów z transferów piłkarzy, dużą rolę odgrywają sponsorzy (jak np. STS) oraz sprzedaż praw telewizyjnych i marketingowych, a ostatnio budżet został wzmocniony przez nowego właściciela, Alexa Haditaghi, który przejął klub i spłacił część zadłużenia. Klub zarabia na wysokich przychodach transferowych, co generuje znaczne środki, mimo że borykał się z dużymi długami.
Nie,nie zarabiają na siebie bo reprezentują klub, dostają za to niemałe pieniądze i mają przez te 90minut zapierdalać i dawać z siebie wszystko oraz być przygotowanym dobrze do meczu, jeśli byliby na 1 miejscu w tabeli to nikogo by nie obchodziło co robią w wolnym czasieSkoro zarabiają na siebie to w czym problem? Chuj was to obchodzi kto co robi w wolnym czasie? Ja tyle zarabiam i sie dopierdolisz do mnie że baluje? Chuj cie to interesuje. Żałosne.
A jak nie zarabiają na siebie tylko dostają to z publicznych pieniędzy to podwójna patologia i każdy normalny człowiek powinien to ukrócić. Czemu kibice nie postulują żeby odciąć ich od pieniędzy które są zabierane np mojej mamie z wypłaty? Wyjebać ich z Polski.
Nie wiem skąd mają pieniądze, ale w obydwóch przypadkach jebać pseudokibiców. Ha tfu. Żałosna patologia. Pedalstwo. Ha tfu.
. Nikt tam nie wymaga od nich chuj wie czego, tylko to żeby podchodzili profesjonalnie do swojego zawodu, rozumiem że jak np zatrudnisz tynkarza czy kogoś do układania paneli i Ci spierdoli robotę to będziesz zadowolony bo on robi na siebie i masz w chuju efekty jego pracy?Ale ty ich kurwa zatrudniasz? Ty im kurwa placisz? Jak jest chujowy tynkarz to biore innego, a nie spuszczam wpierdolu temu.Nie,nie zarabiają na siebie bo reprezentują klub, dostają za to niemałe pieniądze i mają przez te 90minut zapierdalać i dawać z siebie wszystko oraz być przygotowanym dobrze do meczu, jeśli byliby na 1 miejscu w tabeli to nikogo by nie obchodziło co robią w wolnym czasie. Nikt tam nie wymaga od nich chuj wie czego, tylko to żeby podchodzili profesjonalnie do swojego zawodu, rozumiem że jak np zatrudnisz tynkarza czy kogoś do układania paneli i Ci spierdoli robotę to będziesz zadowolony bo on robi na siebie i masz w chuju efekty jego pracy?
Co ma klub do tego? Ty masz kurwa 10 lat? Mają umowe, grają i dostają za to pieniądze. Co ma zarobek do mistycznego "reprezentowania klubu"?Nie,nie zarabiają na siebie bo reprezentują klub,
Tak po części kibice składają się do wypłat kopaczy i frekwencja na meczach, karnety, kupowanie pamiątek w sklepie klubowym jest bardzo z tym powiązane, ale widze chuja wiesz w temacie i próbujesz błysnąć powiązując nawet politykę z tym tematem, idz zatrudnij murarza żeby Ci ściany domu budował i jak przyjdzie najebany do roboty bo wczoraj pochlał to go zrozumiesz bo on robi na siebie i ma płacone od godzinyAle ty ich kurwa zatrudniasz? Ty im kurwa placisz? Jak jest chujowy tynkarz to biore innego, a nie spuszczam wpierdolu temu.
Co to kurwa z myślenie?
Ile ty masz kurwa lat?
I co z tego ile zarabiaja? Doszli do momentu w życiu że za kopanie piłki mają kilkudziesiąt tysięcy miesięcznie to dobra ich, chuj was to obchodzi. Nawet jak wy byście im placicli to możecie ich co najwyżej zwolnić. Patologia totalna kurwa.
I czemu polityków kurwa tak nie gonicie? Jeszcze wiecej dostają a jeszcze gorszą rovote robią.
I to wasze "reprezentuje klub". Kurwa chłopaki se żyją swoik życiem a wy kurwa nie możecie swoim się zająć? Wy sobie dopowiadacie do piłki jakąś kurwa mistyczną narracje. Ha tfu.

Za wcześnie, kurwa. Chciałem poczekać z 3 posty.

Po 1. Ty ich nie zatrudniasz. Jak ci sie nie podoba to nie kupuj biletu tak jak ja to robie. To że kupujesz pamiątkę nie znaczy że masz kontrole nad ich życiem prywatnym.Tak po części kibice składają się do wypłat kopaczy i frekwencja na meczach, karnety, kupowanie pamiątek w sklepie klubowym jest bardzo z tym powiązane, ale widze chuja wiesz w temacie i próbujesz błysnąć powiązując nawet politykę z tym tematem, idz zatrudnij murarza żeby Ci ściany domu budował i jak przyjdzie najebany do roboty bo wczoraj pochlał to go zrozumiesz bo on robi na siebie i ma płacone od godziny![]()

Przestałem czytać po pierwszej bredni, że ja ich nie zatrudniamPo 1. Ty ich nie zatrudniasz. Jak ci sie nie podoba to nie kupuj biletu tak jak ja to robie. To że kupujesz pamiątkę nie znaczy że masz kontrole nad ich życiem prywatnym.
To tak jakbyś chciał najebać Pratesa bo pali szlugi po treningu i lubi chodzić na balety, a ty kupiłeś ppv więc jakbyś mu placil! Jebać śmiecia niech sie stara dla pana a nie jakieś szlugi i alkohol!
Albo Błachowicza bo reprezentuje Polskę a gra w wiedźmina zamiast trenować wstawanie spod przecienika.
Po 2. "Chuja wiesz w tym temacie" no właśnie to wasze mistyczne kibolowskie sprawy. Człowieku żyjemy w cywilizowanym świecie.
Nie ma usprawiedliwienia na wasze zachowanie.
LJesteście zwykłymi bandytami wchodzącmi buciorami w czyjeś życie.
Po 3. Jak przyjdzie najebany pracownik to go wyrzucę, tak jak to się robi w cywilizowanym świecie. Mamy rozwiązania na takie sytuacje. A ty co powiesz mu że ma nie pić bo przyjdziesz mu wpierdolić następnym razem?
Tak jak mówiłem, jesteś kurwa za głupi żeby zrozumieć że to nie wasza sprawa co chłopaki robią w wolnym czasie.

A zatrudniasz?Przestałem czytać po pierwszej bredni, że ja ich nie zatrudniam![]()

Napisałem wyżej, jak nie przyswajasz tekstu pisanego to nie moja sprawa, różni ludzie bywająA zatrudniasz?![]()

Ja odpowiedziałem na to co napisałeś, a ty nie odpowiedziałeś na to co ja napisałem. Masz kurwa iq ameby.Napisałem wyżej, jak nie przyswajasz tekstu pisanego to nie moja sprawa, różni ludzie bywają![]()
Okej okejJa odpowiedziałem na to co napisałeś, a ty nie odpowiedziałeś na to co ja napisałem. Masz kurwa iq ameby.

Co w tym śmiesznego?Okej okej![]()
A często Ci się zdarza zatrudniać osoby które nie podchodzą poważnie do swojego zawodu? Nie wiem np hydraulik najebany przyjdzie wymieniać Ci instalację, albo kominiarz robiący raz w roku kontrolę spierdoli Ci się do komina?Ja odpowiedziałem na to co napisałeś, a ty nie odpowiedziałeś na to co ja napisałem. Masz kurwa iq ameby.
Nie. A jak ktoś by przyszedł pijany to bym mu podziękował a nie mówił że"jeszcze raz i wpierdol".A często Ci się zdarza zatrudniać osoby które nie podchodzą poważnie do swojego zawodu? Nie wiem np hydraulik najebany przyjdzie wymieniać Ci instalację, albo kominiarz robiący raz w roku kontrolę spierdoli Ci się do komina?
Czemu ciągle porównujesz sport indywidualny (Pratesa) do piłki nożnej? Naprawdę nie chce mi się tłumaczyć dlaczego 2+2 to jest 4Nie. A jak ktoś by przyszedł pijany to bym mu podziękował a nie mówił że"jeszcze raz i wpierdol".
Poza tym ty ich nie zatrudniasz.
To że kupujesz bilet albo pamiątkę nie znaczy że masz kontrole nad ich życiem prywatnym, ani nie znaczy że ich zatrudniasz.
To tak jakbyś chciał najebać Pratesa bo pali szlugi po treningu i lubi chodzić na balety, a ty kupiłeś ppv więc jakbyś mu placil. Niech sie stara dla pana a nie jakieś szlugi i alkohol!
Albo Błachowicza bo reprezentuje Polskę a gra w wiedźmina zamiast trenować wstawanie spod przecienika. (Tu nie ma picia ale jest to mistyczne "reprezentowanie" czegoś)
Taki przykład, bo też wydaje się pieniądze a on daje z siebie ile by mógł. Ale ok może nie trafiać.Czemu ciągle porównujesz sport indywidualny (Pratesa) do piłki nożnej? Naprawdę nie chce mi się tłumaczyć dlaczego 2+2 to jest 4
Nie. A jak ktoś by przyszedł pijany to bym mu podziękował a nie mówił że"jeszcze raz i wpierdol".
Poza tym ty ich nie zatrudniasz.
To że kupujesz bilet albo pamiątkę nie znaczy że masz kontrole nad ich życiem prywatnym, ani nie znaczy że ich zatrudniasz.
Nie ma usprawiedliwienia na wasze zachowanie.
Jesteście zwykłymi bandytami wchodzącmi buciorami w czyjeś życie.
Jeszcze ta odpowiedzialność zbiorowa "wszyscy dostaniecie wpierdol". Fajnie że ktoś dostanie za wpierdol za damski chuj bo mu sie zachciało w piłkę grać.A zatrudniasz?
Bo nieważne jaki sport, ty i tak nigdy nikogo nie zatrudniłeś.Czemu ciągle porównujesz sport indywidualny (Pratesa) do piłki nożnej? Naprawdę nie chce mi się tłumaczyć dlaczego 2+2 to jest 4
Człowieku przecież tu nie chodzi o to, że koś dostanie wpierdol bo ktoś krzywo kopnął w piłkęTaki przykład, bo też wydaje się pieniądze a on daje z siebie ile by mógł. Ale ok może nie trafiać.
A ty czemu ciagle ignorujesz to co pisze tylko czepiasz sie przykładu albo piszesz "dalej nie czytam"?
Jeszcze ta odpowiedzialność zbiorowa "wszyscy dostaniecie wpierdol". Fajnie że ktoś dostanie za wpierdol za damski chuj bo mu sie zachciało w piłkę grać.
Generalnie chodzi o to że kupwanie biletu i pamiątek nie daje wam władzy nad czyimś życiem. Nawet jeśli byś ich zatrudnił to możesz ich co najwyżej zwolnić. A przypominam nie zatrudniasz ich nie ważne ile pamiątek kupiłeś.
Co trzeba mieć w głowie żeby tak pomyśleć?
Po drugie żyjemy w cywilizowanym świecie, mamy inne sposoby na rozwiązywanie problemów.
no to ok jak ty wydajesz pieniądze i podobają Ci się krzywo wybudowane ściany to nie wymagaj, że każdemu też spierdolona robota będzie się podobaćNie odniosłeś sie do tego co napisałem.Człowieku przecież tu nie chodzi o to, że koś dostanie wpierdol bo ktoś krzywo kopnął w piłkęno to ok jak ty wydajesz pieniądze i podobają Ci się krzywo wybudowane ściany to nie wymagaj, że każdemu też spierdolona robota będzie się podobać

Myślałem, że trochę mądrzejszy jesteśNie odniosłeś sie do tego co napisałem.
Napisałem że bym go zwolnił gdy by przyszedł pijany. Napisałem to więcej niż raz.
Nie potrafisz czytać?
Serio odpowiedziałem że bym go zwolnił. Możesz to przeczytać wyżej.
TY SERIO NIE POTRAFISZ CZYTAĆ?
Prowadzę bardziej merytoryczne rozmowy z moją 4 letnią córką.
To o co chodzi z tym wpierdolem? Wytlumaczysz mi?

Twoje wypowiedzi:Myślałem, że trochę mądrzejszy jesteś![]()
Nie chce mi się, już wszystko napisałem na początku naszej konwersacji i jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nie będę się powtarzał żeby komuś udowodnić że 2+2 to jest 4Twoje wypowiedzi:
-nie czytam dalej haha
- miałbyś krzywe ściany haha
-myślałem że jesteś madrzejszy
Może w końcu dasz jakąś merytoryczną odpowiedź?
Nie odnosisz sie do tego co ja pisze. Jedyne co sie dowiedzialem to że mozesz im wpierdolić bo kupujesz bilety i pamiątki.
Dobra jestem debilem i nie rozumiem, wytlumacz mi proszę, żebym był troszkę mądrzejszy.