Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Djamat, kujwa bez kitu. Cycu odeszed do jaju

Zasadnicze pytanie: jak wyszło?Mordeczki, odkryłem ciekawe połączenie smakowe, ryba plus sos do burgera... Jak ktoś spróbuje to dajcie znać jaka ryba i jak weszło![]()
No jak na moje kubki smakowe to bardzo ciekawe, będę testował z innymi rybami na 100%Zasadnicze pytanie: jak wyszło?

jakby kurwa na swiecie był jeden sos do burgerówMordeczki, odkryłem ciekawe połączenie smakowe, ryba plus sos do burgera... Jak ktoś spróbuje to dajcie znać jaka ryba i jak weszło![]()

W sensie czy górą czy dołem i w jakiej konsystencji?No jak na moje kubki smakowe to bardzo ciekawe, będę testował z innymi rybami na 100%![]()

Mordeczki, odkryłem ciekawe połączenie smakowe, ryba plus sos do burgera... Jak ktoś spróbuje to dajcie znać jaka ryba i jak weszło![]()
Zasadnicze pytanie: jak wyszło?
No jak na moje kubki smakowe to bardzo ciekawe, będę testował z innymi rybami na 100%![]()
jakby kurwa na swiecie był jeden sos do burgerów![]()
View attachment 132118
No u mnie taki, ale ma podobny smak do połączenia majonezu, musztardy i odrobiny keczupu, Czyli takiej podstawy do burgera jak nie masz pod ręką porządnych sosów.
A najlepiej do ChoroszczyZapraszam wypierdalać do działu Suplementacja i odżywianie.

A najlepiej do Choroszczy

Wczoraj se jaja robiliśmy cały dzień i połowa ludzi się przebrała za innych, mogłeś przegapić... A niektórzy do dziś się bawią![]()

Tak było nie kłamię
Djamat, kujwa bez kitu. Cycu odeszed do jaju
W kategorii ‚cymbały’.5 miejsce w konkursie Chopinowskim a w mediach cisza!
View attachment 132099