Libre Guerrero
Oplot Challenge Heavyweight
Warto wspomnieć, że ten gość to Alfie Davis, ten który umieścił puchar KSW tam gdzie jego miejsce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie rozumiem
#jezycestyle

Sprzedawca się cieszy że i9 schodzi z magazynu. Jak się spali to przyjdą po drugi. Teraz się ryzeny kupuje.
Warto wspomnieć, że ten gość to Alfie Davis, ten który umieścił puchar KSW tam gdzie jego miejsce.
View attachment 128679
jego miejsce 
komuś kiedyś puszczą nerwy... mnie zastanawia proces myślenia tych pojebów: "przykleję się do asfaltu, to ochłodzę ziemię". Już tutaj na forum, w różnych tematach, w różnych dyskusjach, było poruszane co wpływa na społeczeństwo że się tak debilizuje.Kolejny filmik z tymi pojebami na którym ktoś po prostu odjeżdża bez uszkadzania żadnego z nich. Po opisie spodziewałem się w końcu choćby zmiażdżonej stopy jednej z tych szmat
Cieszy mnie, że pomału, jako społeczeństwo zaczynamy wyczołgiwać się z tej psychozy "pierogów ruskich"wrzucony przez kogoś z ruską flagą ale i tak z komentarzem wart rozważenia):