Tanio skóry nie sprzedam

tak zwane wydajne zarządzanie powierzchnią
:fjedzia:
ale tak jak @DD40 po przemysleniu stwierdzam ze to nieglupie.

Zabudować tą część w kiblu (mahoniem? tekiem? ;) ) i legancko tego, jedynie ta kuchnia (?) dziwna. Nagle jest miejsce na pralke gdzie go nie bylo.
Jedynie dobrze uszczelnic dźwiękowo i zapachowo, żeby aromat wczorajszego kebaba nie mieszał się z dzisiejszą pomidorówką :) i arielem kolor

1000004983.jpg

Najśmieszniejsze jest dla mnie to, że na wyspach dalej trzymają się tego śmiesznego pomysłu żeby gliniarze nie nosili broni.
:beczka:

To mogło się sprawdzać 30 lat temu jak największym zagrożeniem dla krawężnika była nachalna Dżenifer która trzeba było wsadzić do aresztu za szczanie w miejscu publicznym.
i to się nie zmieni, bo nie ma nic gorszego niż z bronią na brązowego zacofanego człowieka, nic gorszego

Najśmieszniejsze jest dla mnie to, że na wyspach dalej trzymają się tego śmiesznego pomysłu żeby gliniarze nie nosili broni.
:beczka:

To mogło się sprawdzać 30 lat temu jak największym zagrożeniem dla krawężnika była nachalna Dżenifer która trzeba było wsadzić do aresztu za szczanie w miejscu publicznym.
Lepiej im tej broni nie dawać. Patrząc na nich wiadomo, że jedyny użytek z niej, mieliby potencjalni napastnicy, którzy by im tę broń z łatwością odebrali.

W tym roku byłem na Dniu św Patryka w Dublinie i spacerując po mieście odnosiłem wrażenie .Ty ale nie ma tylu tylu inzynierów, lekarzy z Afryki czy Azji.
Brytoli a przede wszystkim Amerykanów więcej niż Irlanczyków. Aż po dwóch dniach po imprezie zaczęli wychodzić z swoich legowisk widocznie na swoje święto narodowe irlandzka policja była w stanie posprzątać śmieci z ulicy

W tym roku byłem na Dniu św Patryka w Dublinie i spacerując po mieście odnosiłem wrażenie .Ty ale nie ma tylu tylu inzynierów, lekarzy z Afryki czy Azji.
Brytoli a przede wszystkim Amerykanów więcej niż Irlanczyków. Aż po dwóch dniach po imprezie zaczęli wychodzić z swoich legowisk widocznie na swoje święto narodowe irlandzka policja była w stanie posprzątać śmieci z ulicy
Identycznie jest podaczas dnia króla w Holandii jeden do jeden :beczka:

Back