Seven25
Bellator Middleweight
Panie, zasadził ktoś kiedyś panu porządnego kopa w dupe. Słuchawki miałem na maksa bo słuchałem muzyki, myślałem, że mi bębenki pękną.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po prostu nie mogłem zostać z tym samPanie, zasadził ktoś kiedyś panu porządnego kopa w dupe. Słuchawki miałem na maksa bo słuchałem muzyki, myślałem, że mi bębenki pękną.

Jest i sfurstrowany swingersBylo, ban.
Było, ban.
Nocna aktualizacja, sprawa rozwojowa:
Poranna aktualizacja:
Komentarz TVP nomen omen w Likwidacji:
Po hiszpańsku Zorro znaczy... lis. To wszystko wyjaśnia:
(Myślę, że fragment o kombinacjach będzie przez lata latał po forum. Pasuje tutaj jak nigdzie)

Każdy lepszy od tęczowego rafałkaAle się zesrają jak potężny kibol wjedzie w dresie do Belwederu![]()

Ja w Dark Soulssch tworzący jak najbardziej aryjską postać![]()
Żaden on tęczowy. Ani prawicowy ani lewicowy. To zwykła kurwa która zrobi wszystko co tylko może dać kilka głosów poparcia. Do tego jest zwyczajnym kłamcą i to takim bezczelnym do oporu który kłamie i jeszcze się do Ciebie uśmiecha. Gardzę mocno.Każdy lepszy od tęczowego rafałka![]()
Zgadzam się z każdym wyrazem.Żaden on tęczowy. Ani prawicowy ani lewicowy. To zwykła kurwa która zrobi wszystko co tylko może dać kilka głosów poparcia. Do tego jest zwyczajnym kłamcą i to takim bezczelnym do oporu który kłamie i jeszcze się do Ciebie uśmiecha. Gardzę mocno.

Nie odzywaj się gdy biali rozmawiająAle zapraszam wypierdalać do polityki.
Nie odzywaj się gdy biali rozmawiają