Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to Prima Aprilis, prawda?:
Prawda?

na szczęście nie jesteśmy straceni! na takie artykuły dziś czekałem:Nie, po prostu, Simon Golovnia załatwia sprawy dla swojej ojczyzny![]()

na szczęście nie jesteśmy straceni! na takie artykuły dziś czekałem:
![]()
to samo przyszedłem napisać, już nie muszę, pierdolony ukrNie, po prostu, Simon Golovnia załatwia sprawy dla swojej ojczyzny![]()
Ta, i teraz ja pójdę siedzieć za Ciebieto samo przyszedłem napisać, już nie muszę, pierdolony ukr

Jeszcze wojtek farmazon sokół w 5-10-15 bywał. Ten co się wychowywał na ulicy (bo po co miał wracać do domu jak tam już w latach 80 zmywarka patologicznie hałasowała?)

To już będzie co najmniej 2:0Chiny - Wakanda 1:0

Chiny - Wakanda 1:0
było ale należy powtarzać
![]()
To już będzie co najmniej 2:0![]()
Kurcze, nie przewertowałem poprzedniej stronySam wrzucałem wczoraj, ale od tamtej pory obejrzałem to jeszcze 7 razy i za każdym razem się śmiałem. Więc ban, ale nie perm.

Wtedy jak ojczym jeszcze został na komuszej placówce w Tibilisi a Wojtuś przyjechał do Polski dopilnować mieszkania i nie chciał żeby wiara z dzielni się dowiedziała, że ma wolną chatę to farmazon sprzedawałAle jak to?! Przecież Sokół przez jakiś czas był bezdomny!!!
I wtedy siedział na murku i jarał lupą mrówki?Wtedy jak ojczym jeszcze został na komuszej placówce w Tibilisi a Wojtuś przyjechał do Polski dopilnować mieszkania i nie chciał żeby wiara z dzielni się dowiedziała, że ma wolną chatę to farmazon sprzedawał
Wtedy jak majkel był murzynemI wtedy siedział na murku i jarał lupą mrówki?
Chyba dla potrzeb teledysku.Ale jak to?! Przecież Sokół przez jakiś czas był bezdomny!!!
i same polskie nazwiska, zandberg nowacka (90% nowackich, nowaków to przemalowani żydzi)Mieli ten sam trudny start jak wszyscy w latach 90-ych![]()
Kawiorowi socjaliści, resortowe dzieci, występy w telewizji, 5-10-15.
View attachment 124683
Nowacka
View attachment 124684