Mmayhem
UFC Heavyweight
Dopiero trzeci raz w tym roku wybija na tej kasie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Można tak zrobić z arbuzem i wstawić na noc do lodówki, całkiem fajny "drink" wychodzi. W tym przypadku nie wiem jaki będzie efekt, trzeba spytać jakiegoś konesera.Panowie mamy to, oficjalne zdjęcie na okładkę płyty "Kurwy z familoka"![]()
![]()
skąd kolega wie jak wsadzić do dupy arbuza?Można tak zrobić z arbuzem i wstawić na noc do lodówki, całkiem fajny "drink" wychodzi. W tym przypadku nie wiem jaki będzie efekt, trzeba spytać jakiegoś konesera.
skąd kolega wie jak wsadzić do dupy arbuza?

Ordynarny fejczur.Porządny Murzyn, został z żoną i dziećmi![]()

Polskaaaaa, tylko milłokiiii![]()
Poznajcie Castera Semenyę.
Zdobył złoto w biegu kobiet 800 metrów w Londynie w 2012 r. i Rio w 2016 r.
Później przeszedł na emeryturę, poślubił kobietę i dwukrotnie ją zapłodnił, aby zbudować piękną rodzinę.
View attachment 106087
Porządny Murzyn, został z żoną i dziećmi![]()
bo czasami w związkach jednopłuciowych, głównie facetów to nie wiadomo, a u bab to jednak bardziej widoczne (jedna męska, a druga kobieca) 
Jak Ci się nie udało za pierwszym razem, to może nie bądź taki desperado :)skąd kolega wie jak wsadzić do dupy arbuza?
To kolega go bierze razem z futerałem od gitary!? NiesamowiteJak Ci się nie udało za pierwszym razem, to może nie bądź taki desperado :)

Chcesz mnie wziąć pod chuj żebym wpisał Piper Perri w gugla

Chcesz mnie wziąć pod chuj żebym wpisał Piper Perri w gugla![]()

Przecież już wpisałeś
![]()