szplin
Vale Tudo Open
No właśnie nie za bardzo ma czym wylizywaćPapcie na nogach, wyliże się![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nie za bardzo ma czym wylizywaćPapcie na nogach, wyliże się![]()
Spokojnie, dałby radę jakimiś wacikami. Był taki kurczak co żył bez głowy jakoś dwa lata, zginął bo udławił się... Chyba nie miał czym przełknąćNo właśnie nie za bardzo ma czym wylizywać

. Prawdziwi męscy mężczyźni, którzy jako jedyni będą bronić ojczyzny, a plastikowa nakrętka "kaleczy im wargi i twarz"
.
.
Łooo, kurwa
Buty zostały. Igła, nitka, trochę śliny i będzie gitRozchodzi ?
Dla zbiorkomu stracił głowęRozchodzi ?
Dobrze, że kask miałDla zbiorkomu stracił głowę

Ja za to mam bekę z ludzi, którzy każdy bezsensowny pomysł unii muszą chwalić dodając przy tym, że JEST TO WYGODNEChcesz żebym miał bekę z sieroty, którego przerasta umiejętność obsługi plastikowej butelki? Udało Ci się, mam bekę. Prawdziwi męscy mężczyźni, którzy jako jedyni będą bronić ojczyzny, a plastikowa nakrętka "kaleczy im wargi i twarz"
.
Ja nie mam nic do tego, że komuś to rozwiązanie nie pasuje - kwestia gustu. Mi pasuje i jakoś inne kraje poza UE to wprowadzają, wiec im chyba też. Mam jednak bekę z relacji takich ludzi, których taka prosta sytuacja przerasta a jednocześnie cały czas twittują o płatkach śniegu i jednocześnie myślą, że jako jedyni znają odpowiedzi na wszystkie pytania, uważając się za peak ludzkiej inteligencji. To jest prześmieszne.

Ja za to mam bekę z ludzi, którzy każdy bezsensowny pomysł unii muszą chwalić dodając przy tym, że JEST TO WYGODNE
![]()
?
? O czym Ty w ogóle mówisz
?
.
.
Argument z dupy. Bo ten co lubi sandały, kupi sobie sandały, a nie mokasyny. Ma wybór, a ten eurokołchoz zajmuje się coraz większymi absurdami.1. Niektórym ludziom jest wygodnie w sandałach, a niektórym ludziom jest wygodnie w mokasynach. Czy też może będziesz teraz przekonywał, że nikt nie może lubić butów, których Ty nie lubisz?
Argument z dupy. Bo ten co lubi sandały, kupi sobie sandały, a nie mokasyny. Ma wybór, a ten eurokołchoz zajmuje się coraz większymi absurdami.
. O ile zatem nie zamierzam nikomu odbierać prawa do krytyki tego pomysłu, o tyle forma tej krytyki jest dla mnie po prostu skrajnie groteskowa. Powiedzmy sobie szczerze - nawet małpa to rozkmini, a jak ktoś wrzuca filmik jak to nie może sobie z tym poradzić, no to niech nie ma pretensji, że ktoś się z tego śmieje
.I myślisz, że ludzie to wypisują dlatego, że intelektualnie przerasta ich przyspawana nakrętka?Nie jest wygodne, ani tym bardziej potrzebne, ale ludzie, których potencjał intelektualny nie wystarcza na zakręcenie takiej zakretki, raczej nie są dobrym wyznacznikiem. Szczególnie jeżeli dodatkowo muszą swoją frustrację pokazać na Twitterze (czy tam "x").
Tu po części się z Tobą mogę zgodzić. Często reakcje są wyolbrzymione. Ale dlatego, że w socjalach to się klika. Z tymi nakrętkami jest taki paradoks, że niby ma to służyć ekologii, ale czy ktoś z tych jebanych baranów wziął pod uwagę ile CO2 zostanie wyprodukowane na modernizację bądź wymianę linii produkcyjnych w zakładach? Nie sądzę. I od kilku- kilkunastu lat ta patologia tak działa. Pierdoły ważniejsze niż poważne tematy.O ile zatem nie zamierzam nikomu odbierać prawa do krytyki tego pomysłu, o tyle forma tej krytyki jest dla mnie po prostu skrajnie groteskowa.
Nie komuś, tylko żeby utrudnić innym życie tak, jak oni sobie sami spierdolili we własnych krajach imigracją, i chcą to "wylać" na kraje których to nie dotyczy.Nudzą sie brukselkie imbecyle i wymyślają tylko co tu zrobic zeby komuś zycie utrudnić
Nie oglądałem ale z tego opisu od razu mam przed oczami niektórych zawodników mmaNajwyraźniej głowa służyła mu tylko do ochrony szyji przed deszczem
Liczę w swojej naiwności, że nieI myślisz, że ludzie to wypisują dlatego, że intelektualnie przerasta ich przyspawana nakrętka?
Gdyby mu unia kazała tym sandałem gówna z ulicy zbierać, to jeszcze by to jeszcze by klaskał, że durne prawaki nie potrafią gówna bez szypy zgarnąćNie wiedziałem, że są nowe odcinki "Z kamerą wśród zwierząt"
Argument z dupy. Bo ten co lubi sandały, kupi sobie sandały, a nie mokasyny. Ma wybór, a ten eurokołchoz zajmuje się coraz większymi absurdami.
Tu po części się z Tobą mogę zgodzić. Często reakcje są wyolbrzymione. Ale dlatego, że w socjalach to się klika. Z tymi nakrętkami jest taki paradoks, że niby ma to służyć ekologii, ale czy ktoś z tych jebanych baranów wziął pod uwagę ile CO2 zostanie wyprodukowane na modernizację bądź wymianę linii produkcyjnych w zakładach? Nie sądzę. I od kilku- kilkunastu lat ta patologia tak działa. Pierdoły ważniejsze niż poważne tematy.
.Gdyby mu unia kazała tym sandałem gówna z ulicy zbierać, to jeszcze by to jeszcze by klaskał, że durne prawaki nie potrafią gówna bez szypy zgarnąć
. To, że ktoś ma bekę z baranów wrzucających takie filmiki nie znaczy, że popiera we wszystkim UE. Zwłaszcza, że UE można krytykować konstruktywnie na wiele różnych tematów - polityka migracyjna, polityka fiskalna, polityka klimatyczna, branie interesu Niemiec ponad interesy całej UE - to wszystko są tematy w których można ograć UE do pustej bramki - i bardzo często to robię, zwłaszcza w polityce migracyjnej, czy polityce wobec Niemiec. Ale nie potrafię ustawić się w jednym szeregu z ludźmi, którzy celują sobie na filmiku butelką w oko mówiąc "patrzcie, przez UE nie mogę się napić"
. I powtórzę - sporo jest ludzi, którzy zajadaliby się psim gównem, gdyby tylko UE tego zakazała
. A skoro już mnie obrażasz to oddam przysługę i powiem, że póki co to mi wyglądasz na jednego z takich
.TakNo i takie stanowisko rozumiem. Nie moja wina, że jak to mówi Korwin - robią przekaz dla debili.
Chyba masz problemy ze zrozumieniem, że ktoś może mieć poglądy polityczne zapisywane inaczej niż w systemie 0/1. To, że ktoś ma bekę z baranów wrzucających takie filmiki nie znaczy, że popiera we wszystkim UE. Zwłaszcza, że UE można krytykować konstruktywnie na wiele różnych tematów - polityka migracyjna, polityka fiskalna, polityka klimatyczna, branie interesu Niemiec ponad interesy całej UE - to wszystko są tematy w których można ograć UE do pustej bramki - i bardzo często to robię, zwłaszcza w polityce migracyjnej, czy polityce wobec Niemiec. Ale nie potrafię ustawić się w jednym szeregu z ludźmi, którzy celują sobie na filmiku butelką w oko mówiąc "patrzcie, przez UE nie mogę się napić"
. I powtórzę - sporo jest ludzi, którzy zajadaliby się psim gównem, gdyby tylko UE tego zakazała
. A skoro już mnie obrażasz to oddam przysługę i powiem, że póki co to mi wyglądasz na jednego z takich
![]()