Tanio skóry nie sprzedam

94ac26e0-d380-461f-8d9a-e244abc92110.jpeg

Bardzo wygodne to jest mimo wszystko, co nie @Alkoneser
:gabi_much_love:

Chcesz żebym miał bekę z sieroty, którego przerasta umiejętność obsługi plastikowej butelki? Udało Ci się, mam bekę :beczka: . Prawdziwi męscy mężczyźni, którzy jako jedyni będą bronić ojczyzny, a plastikowa nakrętka "kaleczy im wargi i twarz" :jarolaugh:.

Ja nie mam nic do tego, że komuś to rozwiązanie nie pasuje - kwestia gustu. Mi pasuje i jakoś inne kraje poza UE to wprowadzają, wiec im chyba też. Mam jednak bekę z relacji takich ludzi, których taka prosta sytuacja przerasta a jednocześnie cały czas twittują o płatkach śniegu i jednocześnie myślą, że jako jedyni znają odpowiedzi na wszystkie pytania, uważając się za peak ludzkiej inteligencji. To jest prześmieszne :jarolaugh: .

Last edited:
Chcesz żebym miał bekę z sieroty, którego przerasta umiejętność obsługi plastikowej butelki? Udało Ci się, mam bekę :beczka: . Prawdziwi męscy mężczyźni, którzy jako jedyni będą bronić ojczyzny, a plastikowa nakrętka "kaleczy im wargi i twarz" :jarolaugh:.

Ja nie mam nic do tego, że komuś to rozwiązanie nie pasuje - kwestia gustu. Mi pasuje i jakoś inne kraje poza UE to wprowadzają, wiec im chyba też. Mam jednak bekę z relacji takich ludzi, których taka prosta sytuacja przerasta a jednocześnie cały czas twittują o płatkach śniegu i jednocześnie myślą, że jako jedyni znają odpowiedzi na wszystkie pytania, uważając się za peak ludzkiej inteligencji. To jest prześmieszne :jarolaugh: .
Ja za to mam bekę z ludzi, którzy każdy bezsensowny pomysł unii muszą chwalić dodając przy tym, że JEST TO WYGODNE
:roberteyeblinking:

Ja za to mam bekę z ludzi, którzy każdy bezsensowny pomysł unii muszą chwalić dodając przy tym, że JEST TO WYGODNE
:roberteyeblinking:

1. Niektórym ludziom jest wygodnie w sandałach, a niektórym ludziom jest wygodnie w mokasynach. Czy też może będziesz teraz przekonywał, że nikt nie może lubić butów, których Ty nie lubisz :korwinlaugh:?

2. Co ma do tego "każdy pomysł UE" :mamedwhat: ? O czym Ty w ogóle mówisz :mamedwhat:?

Gdyby ludzie po prostu pisali "nie pasuje mi to rozwiązanie, dla mnie nie jest wygodne" to nie ma problemu. Jeżeli jednak dorosły chłop nagrywa filmik na którym pokazuje, że nie może butelką do mordy trafić, no to już tylko i wyłącznie jego wina, że się na śmieszność wystawia :jarolaugh:.

P.S. A bekę to raczej należy mieć właśnie z takich ludzi, którzy gdyby UE zakazała jedzenia psich odchodów, to na Twittera by wrzucali filmiki jak to się nimi zajadają :beczka: .

Last edited:
@Bambo ty kurwa cwaniaku :nono:

Nie wiedziałem, że są nowe odcinki "Z kamerą wśród zwierząt" :wow:
1. Niektórym ludziom jest wygodnie w sandałach, a niektórym ludziom jest wygodnie w mokasynach. Czy też może będziesz teraz przekonywał, że nikt nie może lubić butów, których Ty nie lubisz :korwinlaugh:?
Argument z dupy. Bo ten co lubi sandały, kupi sobie sandały, a nie mokasyny. Ma wybór, a ten eurokołchoz zajmuje się coraz większymi absurdami.

Argument z dupy. Bo ten co lubi sandały, kupi sobie sandały, a nie mokasyny. Ma wybór, a ten eurokołchoz zajmuje się coraz większymi absurdami.

No, ale właśnie temat narzucania z góry to zupełnie inna kwestia. Inna sprawa, że robi to cały świat - nie tylko UE. Skąd zatem taka potrzeba samobiczowania?

Cały wątek jest o tym, że dla mnie to jest akurat wygodne - każdy ma inne gusta - a bekę mam jedynie z ludzi nagrywających filmiki jak to butelką nie mogą do mordy trafić albo takich co twierdzą, że mała nakrętka zrobiła na ich twarzy blizny jak Popkowi :jarolaugh: . O ile zatem nie zamierzam nikomu odbierać prawa do krytyki tego pomysłu, o tyle forma tej krytyki jest dla mnie po prostu skrajnie groteskowa. Powiedzmy sobie szczerze - nawet małpa to rozkmini, a jak ktoś wrzuca filmik jak to nie może sobie z tym poradzić, no to niech nie ma pretensji, że ktoś się z tego śmieje :awesome: .

Last edited:
Nie jest wygodne, ani tym bardziej potrzebne, ale ludzie, których potencjał intelektualny nie wystarcza na zakręcenie takiej zakretki, raczej nie są dobrym wyznacznikiem. Szczególnie jeżeli dodatkowo muszą swoją frustrację pokazać na Twitterze (czy tam "x").
I myślisz, że ludzie to wypisują dlatego, że intelektualnie przerasta ich przyspawana nakrętka?

O ile zatem nie zamierzam nikomu odbierać prawa do krytyki tego pomysłu, o tyle forma tej krytyki jest dla mnie po prostu skrajnie groteskowa.
Tu po części się z Tobą mogę zgodzić. Często reakcje są wyolbrzymione. Ale dlatego, że w socjalach to się klika. Z tymi nakrętkami jest taki paradoks, że niby ma to służyć ekologii, ale czy ktoś z tych jebanych baranów wziął pod uwagę ile CO2 zostanie wyprodukowane na modernizację bądź wymianę linii produkcyjnych w zakładach? Nie sądzę. I od kilku- kilkunastu lat ta patologia tak działa. Pierdoły ważniejsze niż poważne tematy.

Nie wiedziałem, że są nowe odcinki "Z kamerą wśród zwierząt" :wow:

Gdyby mu unia kazała tym sandałem gówna z ulicy zbierać, to jeszcze by to jeszcze by klaskał, że durne prawaki nie potrafią gówna bez szypy zgarnąć

Tu po części się z Tobą mogę zgodzić. Często reakcje są wyolbrzymione. Ale dlatego, że w socjalach to się klika. Z tymi nakrętkami jest taki paradoks, że niby ma to służyć ekologii, ale czy ktoś z tych jebanych baranów wziął pod uwagę ile CO2 zostanie wyprodukowane na modernizację bądź wymianę linii produkcyjnych w zakładach? Nie sądzę. I od kilku- kilkunastu lat ta patologia tak działa. Pierdoły ważniejsze niż poważne tematy.

No i takie stanowisko rozumiem. Nie moja wina, że jak to mówi Korwin - robią przekaz dla debili :korwinlaugh:.

Gdyby mu unia kazała tym sandałem gówna z ulicy zbierać, to jeszcze by to jeszcze by klaskał, że durne prawaki nie potrafią gówna bez szypy zgarnąć

Chyba masz problemy ze zrozumieniem, że ktoś może mieć poglądy polityczne zapisywane inaczej niż w systemie 0/1 :beczka: . To, że ktoś ma bekę z baranów wrzucających takie filmiki nie znaczy, że popiera we wszystkim UE. Zwłaszcza, że UE można krytykować konstruktywnie na wiele różnych tematów - polityka migracyjna, polityka fiskalna, polityka klimatyczna, branie interesu Niemiec ponad interesy całej UE - to wszystko są tematy w których można ograć UE do pustej bramki - i bardzo często to robię, zwłaszcza w polityce migracyjnej, czy polityce wobec Niemiec. Ale nie potrafię ustawić się w jednym szeregu z ludźmi, którzy celują sobie na filmiku butelką w oko mówiąc "patrzcie, przez UE nie mogę się napić" :jarolaugh:. I powtórzę - sporo jest ludzi, którzy zajadaliby się psim gównem, gdyby tylko UE tego zakazała :beczka:. A skoro już mnie obrażasz to oddam przysługę i powiem, że póki co to mi wyglądasz na jednego z takich :beczka: .

No i takie stanowisko rozumiem. Nie moja wina, że jak to mówi Korwin - robią przekaz dla debili :korwinlaugh:.

Chyba masz problemy ze zrozumieniem, że ktoś może mieć poglądy polityczne zapisywane inaczej niż w systemie 0/1 :beczka: . To, że ktoś ma bekę z baranów wrzucających takie filmiki nie znaczy, że popiera we wszystkim UE. Zwłaszcza, że UE można krytykować konstruktywnie na wiele różnych tematów - polityka migracyjna, polityka fiskalna, polityka klimatyczna, branie interesu Niemiec ponad interesy całej UE - to wszystko są tematy w których można ograć UE do pustej bramki - i bardzo często to robię, zwłaszcza w polityce migracyjnej, czy polityce wobec Niemiec. Ale nie potrafię ustawić się w jednym szeregu z ludźmi, którzy celują sobie na filmiku butelką w oko mówiąc "patrzcie, przez UE nie mogę się napić" :jarolaugh:. I powtórzę - sporo jest ludzi, którzy zajadaliby się psim gównem, gdyby tylko UE tego zakazała :beczka:. A skoro już mnie obrażasz to oddam przysługę i powiem, że póki co to mi wyglądasz na jednego z takich :beczka:
Tak

Back