szplin
Vale Tudo Open
Nie, legit i cały czas to wisiA to nie jest jakieś fejkowe konto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie, legit i cały czas to wisiA to nie jest jakieś fejkowe konto?
Żartowałem, nikt nie tęskniłByło sam wrzucałem... czyli Ups!

Oj tam oj tam od razu nikt...Żartowałem, nikt nie tęsknił![]()

Panie Sunil, Nihuja... w Sejmiku

Ja swoją marynarkę ze studniówki jak założyłam po 20 latach... to leżała idealnie, nawet lepiej niż za młodego, i do tego była w kratkę, czyli na czasie...A jakie mocne te garnitury były, ja w swoim do dzisiaj na imprezy chodzę, tylko tyle, że nie mogę się zapiąć bo strasznie uciska (a głupia młodzież się nie zna i myśli, że na imprezę prosto z treningu w „raszgardzie” przyszedłem).

założyłam
Nosiłabyś?Zresztą z tą modą tak jest że co jakiś czas wraca(...) szkoda że nie spódniczki mini

Toż to zwykla oszczędnośc na plastiku, korki są mniejsze i szyjka z gwintem też - mniej poręczne i tylko to wkurwia wiec wymyslili, że inaczej zrobią ten pasek i że niby po otwarciu się trzyma - że niby nowa funkcja XD
Nie, podziwiał bym co u zgrabniejszych panien...Nosiłabyś?![]()
bo teraz jest jakaś moda na szerokie spodnie maskujące figurę i kształty... 

Grube dupy od makdonalda to i maskować trzeba.Nie, podziwiał bym co u zgrabniejszych panien...bo teraz jest jakaś moda na szerokie spodnie maskujące figurę i kształty...
![]()

Nie, to zabieg aseksualizacji. Dziewczyny nie czują się kobieco, tobie się nie chce ruchać bo nie widać co w środku, a murzynowi nie zrobi różnicy. Oh wait...Grube dupy od makdonalda to i maskować trzeba.![]()

No ale fajne zgrabne laski chodzą też w tych workach, bo chcą być modne...Grube dupy od makdonalda to i maskować trzeba.![]()

A to kurwy.No ale fajne zgrabne laski chodzą też w tych workach, bo chcą być modne...![]()
A zastanawiałem się gdzie jego żonka... no i była![]()

wyobraź sobie ten wstyd; pójść na sor z dildosem w dupie xd
I do tego czarnym, tych rozmiarów... pewnie żonkiPewnie jak wychodził spod prysznica to się poślizgnął i upadł przypadkiem dupą na dildo.![]()