rash
KSW Heavyweight
Czyli zależy czy ona nadaje się już do szpachlowania i czy zdaje sobie z tego sprawę.Pewnie, że umie szpachlować ściany, zamontować gniazdko i naprawić kibel... zobaczymy czy to wystarczy Monice 39...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli zależy czy ona nadaje się już do szpachlowania i czy zdaje sobie z tego sprawę.Pewnie, że umie szpachlować ściany, zamontować gniazdko i naprawić kibel... zobaczymy czy to wystarczy Monice 39...
Zapomniałeś o staniu na rękach przez nielimitowany czasPewnie, że umie szpachlować ściany, zamontować gniazdko i naprawić kibel... zobaczymy czy to wystarczy Monice 39...

Monika woli tych, którzy dla niej stają na głowieZapomniałeś o staniu na rękach przez nielimitowany czas![]()
PierunWTF?

GrochówkaWTF?
PoprawiłemMonika woli tych, którzy srają jej na głowę.
Uuu, czuje jakąś zamierzchłą historię.Zresztą, Monika.. tfu, tylko nie Monika![]()
Suka mi cztery lata zmarnowałaUuu, czuje jakąś zamierzchłą historię.

Lepiej cztery niż dwadzieścia pięć.Suka mi cztery lata zmarnowała![]()

A się śmiałeś z mojej Pauliny, grubasieSuka mi cztery lata zmarnowała![]()
Ja Moniki nie przepraszałem po latachA się śmiałeś z mojej Pauliny, grubasie

Podałbym się za właściciela Roksy. Zgodnie z prawdą poinformował, że strona nie działa. Pokazał dyplomik z Cosinusa, a jakby pyskowała to zaproponował robotę.