Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty też w domowym Guantanamo?U Rycha na insta jak zawsze z rigczem
View attachment 32194
Ja teraz
View attachment 32195
Stonogus Prime
View attachment 32196
Si.Ty też w domowym Guantanamo?
Trzymaj się tam, PDW.
U mnie na wsi mogę chociaż wyjść na moje podwórko i nikt mi nic nie powie, ale już bym zobaczył się ze znajomymi bo już mi netflixy i audiobooki wychodzą bokiem, a do 28 jeszcze daleko.Trzymaj się tam, PDW.
Ja 4 dzień i po mału pierdolca dostaję.
w "premiones" zapodałem Ci zajebisty film, zawsze to godzina do przoduU mnie na wsi mogę chociaż wyjść na moje podwórko i nikt mi nic nie powie, ale już bym zobaczył się ze znajomymi bo już mi netflixy i audiobooki wychodzą bokiem, a do 28 jeszcze daleko.

Story Of Ricky? Widziałem, dobre gówno.w "premiones" zapodałem Ci zajebisty film, zawsze to godzina do przodu![]()
Story Of Ricky? Widziałem, dobre gówno.

heheh klaswyk, jak na koncu typa do zmielienia wpierdala,Story Of Ricky? Widziałem, dobre gówno.
dobrze ze przestałem słuchać jego muzyki po rozstaniu z DarioU Rycha na insta jak zawsze z rigczem
View attachment 32194
streamable.com/9ijxmvPoproszę link
Nic specjalnego. Na Woodstocku gorsze toiki widziałem.Skacowana kurwa nie wytrzymała i wyjebała szrapnelem.
Jednak nie można jej nazwać konfiturą, bo mimo ogromnej presji, nie doniosła.
Być na brudstokuNic specjalnego. Na Woodstocku gorsze toiki widziałem.

Zajebiscie tam jestByć na brudstoku![]()

Tylko żebyście się zbytnio nie Łódzili, że tak bezproblemowo się da z kutasa do mordy. Są utrudnienia, jakieś blokady