DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
U mnie kurwy nie jeżdżą, za to stoją przy MDK’u.Taa bety z kamerkami, u mnie w okolicy jeszcze passata mają nieoznakowanego też trzeba uważać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie kurwy nie jeżdżą, za to stoją przy MDK’u.Taa bety z kamerkami, u mnie w okolicy jeszcze passata mają nieoznakowanego też trzeba uważać![]()
Ja mam na nich wyjebane bo jeżdżę przepisowoU mnie kurwy nie jeżdżą, za to stoją przy MDK’u.

Czyli przepisowo jebiesz policjęJa mam na nich wyjebane bo jeżdżę przepisowo![]()
Te same Passaty, które są pięknie oznaczone na tylnych szybach, że są sfinansowane z budżetu Unii?Taa bety z kamerkami, u mnie w okolicy jeszcze passata mają nieoznakowanego też trzeba uważać![]()

Te można łatwo pomylić z Passatami, które są pięknie oznaczone na tylnych szybach, że są sfinansowane z 500+.Te same Passaty, które są pięknie oznaczone na tylnych szybach, że są sfinansowane z budżetu Unii?![]()
Z tak bliska na szczęście nie miałem okazji się im przyjrzećTe same Passaty, które są pięknie oznaczone na tylnych szybach, że są sfinansowane z budżetu Unii?![]()

Mój Naród. Taki głupi...

to tylko kropla, a ilu takich jeszcze jest...Mój Naród. Taki głupi...![]()

Pani Marvel na Mikołaja dostała cycki

To musi poczekać na zajączkaTo teraz jeszcze dupa i bedzie komplet.
![]()
Co to? Zabawki rodziny Adamsów?
Kupiłem córce pod choinkę. Nie spodobały jej się. Ktoś chętny?Co to? Zabawki rodziny Adamsów?
Czyli w tym roku nie trafiłeś w gusta i był to przestrzelony prezent?Kupiłem córce pod choinkę. Nie spodobały jej się. Ktoś chętny?
Biedaczka naoglądała się discovery i myślała, że Apollo był biały.Czyli w tym roku nie trafiłeś w gusta i był to przestrzelony prezent?
super tak sobie kark skręcić na śmierćno ale nie widać bo ucięli...![]()
Dramatic video shows NYC man fatally breaking neck attempting to jump turnstile
Christopher De La Cruz, 28, was pronounced dead following the incident at the Forest Hills-71st Avenue train station in Queens at about 6.45 a.m. on Sunday, police said.nypost.com
super tak sobie kark skręcić na śmierć

Jakaś niezła łamaga z tego typa,takie bramki to się przeskakuje jak przez małą kałużę.![]()
Christopher De La Cruz, 28, was pronounced dead following the incident at the Forest Hills-71st Avenue train station in Queens at about 6.45 a.m. on Sunday, police said.nypost.com
Ale parę dolarów zaoszczędził.![]()