Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
Nie wiem czy tam nie chodziło o wycelowana lufę w skroń córki kolesia,bo chyba nawet borowiki nie są dobrowolnie aż tak zjebane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy tam nie chodziło o wycelowana lufę w skroń córki kolesia,bo chyba nawet borowiki nie są dobrowolnie aż tak zjebane
sam bym się zesrał xD
Nie ładuje mi sje video czy to jakaś iluzja optyczna?

i cyk zwalony

Co Ty tam chciałeś zobaczyć?Nie ładuje mi sje video czy to jakaś iluzja optyczna?![]()

Mam małą córeczkę i moja ogląda wszystkie sklepy, aukcję i co tylko jest z artykułami dla dzieci i znalazła tą perełke.Co Ty tam chciałeś zobaczyć?![]()
Mam małą córeczkę i moja ogląda wszystkie sklepy, aukcję i co tylko jest z artykułami dla dzieci i znalazła tą perełke.

Mam małą córeczkę i moja ogląda wszystkie sklepy, aukcję i co tylko jest z artykułami dla dzieci i znalazła tą perełke.

Chyba nie o to![]()
Pojebalo mi sie trochę

Wspomnienia wróciły?W tym roku jeszcze nie było, dzięki![]()
Mnie? Ja bym unik zrobił i te drzwi do środka wpierdolil młodyWspomnienia wróciły?

Za to na głowie już byś po takim strzale nie stanąłMnie? Ja bym unik zrobił i te drzwi do środka wpierdolil młody
a potem stanął na rękach dla rozluźnienia

Za to na głowie już byś po takim strzale nie stanął![]()
Grubi nie powinni skakać
Przyznaję, że sam tylko raz obejrzałem.Chłopie prawie dostałem zawału przy tym skoku, spodziewałem się że ring się załamie i słup go przygniecie albo że jest dziura i spadnie w pizdu. A tutaj... Takie rzeczy to trzeba oznaczać.