AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Zależy jakie ma fi@dizel77 co można w ciebie lać? Wszystko?

Nie wiem, nigdy nie próbowaemA to nie jest tak ze do dizla moszna flać bensyne a do bensyny dizla nie da rady bo fi pistoletuf inne?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zależy jakie ma fi@dizel77 co można w ciebie lać? Wszystko?

Nie wiem, nigdy nie próbowaemA to nie jest tak ze do dizla moszna flać bensyne a do bensyny dizla nie da rady bo fi pistoletuf inne?

Rozmiar końcówy lejącej też ma znaczenieZależy jakie ma fi![]()

Się popieści to się zmieściRozmiar końcówy lejącej też ma znaczenie![]()

Obym tylko nie musiał tego oglądaćSię popieści to się zmieści![]()

Uuu homofob

Obym tylko nie musiał tego oglądać![]()

Leworęczny

Ale zes ich wszystkich rowno przycialAkurat aktorów też nie szanuje, ludzie dorabiający się na udawaniu, oszukiwaniu widza, kłamstwie i obłudzie.![]()

W ogóle na chuj Wy takie rzeczy czytacie?Ogólnie te małolaty na Twitterze to jest biesiada żenady i cringu. Każda ma zdjęcie podjebane z jakiegoś konta amerykańskiego czy innego izraelskiego i bombują twittami ze dzień rozpoczęły od kawusi i kupki. Ha tfuu
![]()
A czemu czytasz cohones?W ogóle na chuj Wy takie rzeczy czytacie?
Ogólnie twitter to jebany rakOgólnie te małolaty na Twitterze to jest biesiada żenady i cringu. Każda ma zdjęcie podjebane z jakiegoś konta amerykańskiego czy innego izraelskiego i bombują twittami ze dzień rozpoczęły od kawusi i kupki. Ha tfuu
![]()
Porównujesz Cohones do jakichś twitterowych atencjuszek?A czemu czytasz cohones?

Nigdy w życiu. Kto powiedział, że ja to czytam. Pojawia się czasami taki raczysko. Nie ma za bardzo wpływu na takie guuwnaPorównujesz Cohones do jakichś twitterowych atencjuszek?![]()
Można scrollowac dalej i nie dawac atencji, której szukają.Nigdy w życiu. Kto powiedział, że ja to czytam. Pojawia się czasami taki raczysko. Nie ma za bardzo wpływu na takie guuwna