Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
Bo słabo to wygląda. .
Przesadzasz. Moim zdaniem dobrze wygląda. Szkoda tylko, że miała wypadek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo słabo to wygląda. .
Przesadzasz. Moim zdaniem dobrze wygląda. Szkoda tylko, że miała wypadek.

Przeżyła?
Bo słabo to wygląda. .
PokaJest też zdjęcie po i już nie wygląda tak dobrze.
Wejdź w komentarze.Poka
Już właśnie znalazłem.Wejdź w komentarze.
Wrzucisz albo link? Na tel coś nie chce przejść do komentowJuż właśnie znalazłem.

Dzięki:)@PeSTAo
https://muelanews.com/muere-una-muj...n-accidente-proximo-al-aeropuerto-punta-cana/
Jak chciałeś zobaczyć martwe cycki to się rozczarujesz
![]()
bardzi fajny strimer na polskim yt, polecam cieplutko

tak serio, to dla mnie jest to przykre jak słyszę gdy ktoś przyznaje się, że jest alkoholikiem i stracił przez to wszystko, jak ten Waldek. Tajfun za to, jest najbardziej skurwiałym przypadkiem człowieka po alkoholu, czyli cwaniactwo+agresja. Trafiłem na streama przypadkiem i chyba już mi wystarczy, chociaż lubię patrzeć na "małpy w zoo", to bystrzak i tajfun to zwykli szmaciarze bez zasad.kurwa, ma suba ode mnie. Rozumiem, ze troche slabo jest sie nabijac z alkoholikow, sam znam kilku ale to jest silniejsze ode mnie![]()
Kiedyś też trafiłem na nich na yt, nawet wrzucałem chyba tutaj na forum jak się podpalali :). Wyjątkowej klasy patola. Zawsze tacy ludzi byli, tylko teraz trzepią hajs na alko ze streamów, a kiedyś żebrali pod biedronką.tak serio, to dla mnie jest to przykre jak słyszę gdy ktoś przyznaje się, że jest alkoholikiem i stracił przez to wszystko, jak ten Waldek. Tajfun za to, jest najbardziej skurwiałym przypadkiem człowieka po alkoholu, czyli cwaniactwo+agresja. Trafiłem na streama przypadkiem i chyba już mi wystarczy, chociaż lubię patrzeć na "małpy w zoo", to bystrzak i tajfun to zwykli szmaciarze bez zasad.
No i kogo oznaczyłeś?![]()