Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jeszcze lepiej: mam konto tylko na #cohones ;)
Typowy filmik Dzikiego, ale tekstem z Lewandowskim rozjebał mnie na plecy
Ale kiecke mogła podwinąć.Wyjątkowej klasy ujecie
Tez mi sie tak wydaje, ale w normalnym tempie moglo byc nie do wychwycenia przez sedziego (cos jak kolano Gegarda z Weidmanem). W tekscie pod gifem pisze, ze wstal i walczyl dalej.to chyba nielegalny cios? jedna reka dotyka maty.
Idealne rozwiązanie dla polskiego kibica z zakazem stadionowym
#MŚ2018 #Rosja
Trybuna poza stadionem, która została wybudowana tylko na zbliżające się MŚ w Rosji i która to po imprezie zostanie zdemontowana.ocb bo nie skumałem ?
W Jekaterynburgu dobudowali trybunę za stadionem, żeby spełniał wymogi FIFA co do liczebności krzesełek :)ocb bo nie skumałem ?
Bardzo dobre.
Były już takie przypadki, że pojemność stadionu była powiększana tylko na imprezy tego typu. Chociaż nigdy nie wyglądało to tak hardcorowo jak w Rosji. Ogólnie dobry patent, na pewno lepszy niż pobudowanie stadionów na 40 tysięcy które po mistrzostwach świecą pustkami. Patrz stadiony u nas.Z drugiej strony zaskakujące, że Fifa na to poszła
W Jekaterynburgu dobudowali trybunę za stadionem, żeby spełniał wymogi FIFA co do liczebności krzesełek :)