D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najgorsze jest to, że to żaden prima aprilis. Przecież świnie w mundurach latają już od daaaawna...

akurat mnie to nie śmieszy.Dla mnie sytuacja jest smutna po prostuto sa te urzadzenia, ktore u mnie w sklepach leza, bo nikt tego nie kupuje, a pozniej je wysylaja, zeby podludzie o nie walczyli![]()
Bo masz dobre serce - dlatego.akurat mnie to nie śmieszy.Dla mnie sytuacja jest smutna po prostu

Te roboty to i tak pół biedy, ja to nie mogę zrozumieć jak ludzie mogli się zabijać o te gumowe drewniaki. Ani to ładne ani eleganckie, nie założyłbym badziewia na nogę, a bili się jakby dawali za darmoto sa te urzadzenia, ktore u mnie w sklepach leza, bo nikt tego nie kupuje, a pozniej je wysylaja, zeby podludzie o nie walczyli![]()

Było? Na pewno było bo rzadko tu wchodzę ostatnio.
Fajne to nie zaszkodzi obejrzeć jeszcze raz.Dziś nie
Te roboty to i tak pół biedy, ja to nie mogę zrozumieć jak ludzie mogli się zabijać o te gumowe drewniaki. Ani to ładne ani eleganckie, nie założyłbym badziewia na nogę, a bili się jakby dawali za darmo
![]()
Mam Lidla niedaleko domu ale nigdy w takiej akcji nie brałem udziału. Wszedłem na youtube żeby ten filmik wkleić ale zaczynam się bać zakupów w tym sklepie, bo tam agresywni ludzie jacyś chodzą