Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tygrysy zabiły kobietę i raniły jej towarzyszkę w zoo w Pekinie, które umożliwia oglądanie tych dzikich zwierząt z samochodów i autokarów - podała chińska telewizja CCTV.
Do tragedii doszło w sobotę w zoo o nazwie Badaling Safari World, które mieści się ok. 60 km od centrum Pekinu, w pobliżu Wielkiego Muru. Kobiety jechały prywatnym samochodem wraz z mężczyzną i dzieckiem. Gdy jedna z kobiet pokłóciła się z kierowcą i otworzyła drzwi, by opuścić auto, natychmiast rzucił się na nią tygrys.
Szkoda że Pyta się rozpadła. Na pożegnanie fajny utwór od Jaoka:
Mikołaj poszedł za mocno w dragi i tyle.
Za dużo Pana Zbyszka. Swoją drogą teraz podają inny powód wyjebania Grada niż kiedyś i inny niż podaje sam Grad.Myślę, że to nie o to chodzi, wszak Jaok i Koza od dłuższego czasu biorą różne świństwa. Moim zdaniem to pojawienie się grubego, łysego, nieśmiesznego zapoczątkowało okres upadku Pyty, bo gość nie dość, że ma poczucie humoru mocno spaczone,(np. znęcanie się nad biednym żulem) to starał się narzucić tę żenadę pozostałej ekipie, co zresztą z Kozą mu się udało. No cóż, wszystko się kiedyś kończy...
Za dużo Pana Zbyszka. Swoją drogą teraz podają inny powód wyjebania Grada niż kiedyś i inny niż podaje sam Grad.
1 powód - Grad dogadywał się za plecami reszty odnośnie użycia wizerunku i projektów komercyjnych. Gruby, łysy i nieśmieszny już bujał sie z PytąMożna prosić o więcej szczegółów? Zawsze lubiłem 'Żyda" Grada.
1 powód - Grad dogadywał się za plecami reszty odnośnie użycia wizerunku i projektów komercyjnych. Gruby, łysy i nieśmieszny już bujał sie z Pytą
2 powód - to co było podawane w tym filmie w piwnicy, że o zdjęcia Fagotów poszło
Grad twierdzi, że z nikim się nie dogadywał. Sprawa ze zdjęciami jest znana i racja jest raczej po stronie Grada. Chociaż sama sprawa jest śmieszna. Sam Grad twierdził, że zwyczajnie go wyruchali i miało to związek z grubym. Swoją drogą kiedys najebani z Gradem śpiewaliśmy "Urodzony białym" na Ursynowie. Taki z niego Żyd.
Grad zrobił zdjęcia na okładkę pierwszej płyty Fagotów. Dogadanie na gębę, że hajs będzie jak trochę płyt sprzedają. Czas mija, Fagoci wyprzedają Stodołę, jest platyna, a Grad hajsu nie widzi. Nie wiem jak tam komunikacja wyglądała, że skończyło się na sądzie, ale Grad w końcu dostał jakiś hajs. W międzyczasie wyjebali go z Pyty.Ja żartowałem z tym "Żydem", po prostu świetnie go odgrywał i to było właśnie zabawne. Ja tego płaczu w piwnicy nie słuchałem, bo początek zapowiadał się żałośnie, więc po kilku minutach sobie odpuściłem. A o co chodzi z tymi zdjęciami Fagotów?
To akurat żaden wyczyn. Nawet Pyzik ma więcej klasy niż ZaborGruby, łysy i nieśmieszny ma więcej klasy
Gruby, łysy i nieśmieszny nie zalega komuś jawnie z hajsemTo akurat żaden wyczyn. Nawet Pyzik ma więcej klasy niż Zabor
![]()
Najważniejsze, że jak twierdzi @Dominik Durniat, "sprawa (chyba) w miarę się rozwiązała" (źródło). Chłopak czysty jak łza, nie ma co się go dłużej czepiać.Gruby, łysy i nieśmieszny nie zalega komuś jawnie z hajsem
No i czego Ty jeszcze oczekujesz? Moze jakichs dowodow?! W dupach sie poprzewracalo.(chyba) w miarę
Hardcore
Można prosić o więcej szczegółów? Zawsze lubiłem 'Żyda" Grada.
1. Gruby nieśmieszny pisał teksty do pierwszej płyty Fagotów.Grad zrobił zdjęcia na okładkę pierwszej płyty Fagotów. Dogadanie na gębę, że hajs będzie jak trochę płyt sprzedają. Czas mija, Fagoci wyprzedają Stodołę, jest platyna, a Grad hajsu nie widzi. Nie wiem jak tam komunikacja wyglądała, że skończyło się na sądzie, ale Grad w końcu dostał jakiś hajs. W międzyczasie wyjebali go z Pyty.
Dodatkowo poskładałby kolegów na lajcie ;)btw Gruby może i nieśmieszny