Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkich nie zbanują więc łatwiej tylko Ciebie.śmieszne, do mnie spamują a ja mam bana wyłapać? #fuckingjoke nie pozdrawiam
Problemów większych tu nie macie chybaWszystkich nie zbanują więc łatwiej tylko Ciebie.
Pozdrowień nikt nie wymaga.

Referendum jako sukces może odbierać aktywista, ale nie polityk. Zdaje się, że właśnie tym drugim jest Farage. Wiwatować będzie mógł, gdy przyczyni się do zbudowania takiej sytuacji, w której obywatele UK rzeczywiście zyskają na decyzji, którą podjęli w referendum.Referendum za suwerennością swojego kraju. Mało?
"Gdy 17 lat temu zapowiadałem, że poprowadzę kampanię na rzecz wyjścia Wielkiej Brytanii z UE, śmialiście się ze mnie. Teraz się nie śmiejecie, a ja tak. Powodem waszej frustracji jest to, że potraficie zaakceptować tego, że wasz projekt polityczny i waluta ponoszą porażkę. Brytyjczycy chcą być niepodległym, zwyczajnie rządzonym narodem."
Referendum jako sukces może odbierać aktywista, ale nie polityk. Zdaje się, że właśnie tym drugim jest Farage. Wiwatować będzie mógł, gdy przyczyni się do zbudowania takiej sytuacji, w której obywatele UK rzeczywiście zyskają na decyzji, którą podjęli w referendum.
Poza tym zdaje się (podkreślam to, gdyż nie mam zamiaru udawać, iż mam głębokie rozeznanie w wewnętrznej sytuacji politycznej UK), że tak "życiowo" NF nie zyskał na wyniku referendum: stracił paliwo polityczne, a dodatkowo wkrótce utraci wygodny dochód.

Jadę postawić stragan z parawanami typu hard.Dobrze, że mieli parawany
PARAWANEM OZNACZAJĄ SWOJE TERYTORIUM, TY SKURWYSYNU.Dobrze, że mieli parawany
Beka z typa,który użył gazuPokazał, kto na tej plaży jest prawdziwym dzikiem. Pięknie na poczatku trafił typa.
Co on myślał,że dzik padnie jak Sebix i będzie krzyczał "Ała!O co wam chodzi,przecież nic nie robię?!"Na końcu widac jak grupka ruszyła w pościg, chcieli go dojechać :DBeka z typa,który użył gazuCo on myślał,że dzik padnie jak Sebix i będzie krzyczał "Ała!O co wam chodzi,przecież nic nie robię?!"
było, ban :D