Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@halibut oglądałeś może ten cykl "narkotyki" na national geographic? Zastanawiam się czy warto, a jak warto to szukam jakiegoś dojścia, żeby ten serial pobrać
że gruby jestem? takiś kolega? :(@Grzechu , tam jest motyw o Tobie.
że gruby jestem? takiś kolega? :(
Odpusc sobie. Populizm i sensacja. Malo prawdy a duzo przejaskrawiania.
A coś podobnego godnego polecenia znasz?Odpusc sobie. Populizm i sensacja. Malo prawdy a duzo przejaskrawiania.
no nieWódki jeszcze razem nie piliśmy!
na to liczeAle jak się napijemy to będę jeszcze wredniejszy ; p
Louis Theroux mial fajny dokument o metaamfetaminie. Ogolnie polecam jego filmy.A coś podobnego godnego polecenia znasz?
Louis Theroux mial fajny dokument o metaamfetaminie. Ogolnie polecam jego filmy.
A zamiast filmow to zapal sobie szalwii albo ogarnij dmt to sie wiecej dowiesz o zyciu niz bys chcial ;)
Palić i ogarniać nie zamierzam, ale dzięki za dokument ;)Louis Theroux mial fajny dokument o metaamfetaminie. Ogolnie polecam jego filmy.
A zamiast filmow to zapal sobie szalwii albo ogarnij dmt to sie wiecej dowiesz o zyciu niz bys chcial ;)
To jest prank! Morda sie sama cieszy :D

Czorny kolega go nakrecil na robote... no i wykonanie najlepsze ;)Pod koniec załamka... Byłem pewien, że same czarnuchy będą chciały ukraść rower. Pewnie jakiś mieszaniec, ale przynajmniej zrobił to dobrze![]()
no ale szalwia dziala tylko chwile, choc bania niesamowitaLouis Theroux mial fajny dokument o metaamfetaminie. Ogolnie polecam jego filmy.
Goscie poszli kimac w srodku bojki

Mi dwie minuty zajelo przemierzenie wszechswiata. Czas nie gra w tym momencie roli.no ale szalwia dziala tylko chwile, choc bania niesamowita

Przyszły pogromca Sage . Gdzie Dana łowca talentów?Goscie poszli kimac w srodku bojki![]()
To bedzie jedyny Gerald z Rivii.Jak będę miął jeszze psa to nazwę ją Rivia. Potem urodzi syna i szczeniaka nazwę Gerald.
Dobrze kombinuje, że będę miał wtedy własnego Geralda z Rivii?
Jimmy Carr i Frankie Boyle to chyba dwaj najpopularniejsi. Stawiam, ze wylapales cos Jimmiego.Szukam typa coś a'la stand up z Angli? Irlandii? filmik trwał ok 50min i ktoś tutaj kiedyś to wrzucał. Gość ostro leciał i był dosyć zabawny ; - )
To bedzie jedyny Gerald z Rivii.