CiekawyŚwiata
Oplot Challenge Welterweight
Coś w tym pigmencie musi być dziwnego co zmienia dna i rozumowanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A teraz porównaj ją do Czyżewskiejprzecież poza cyckami to jakiś paszczur jest

Ale że babe do faceta porównywać ?A teraz porównaj ją do Czyżewskiej![]()

A do tego na bank już po murzynieprzecież poza cyckami to jakiś paszczur jest

To u Ciebie w Niderlandii?
Nie, u mnie nawet półek w sklepach nie mają ukryTo u Ciebie w Nederlandii?

W sumie gdzie w Niderach po Polsku napisy chyba że macie takie Polskie supermarketyNie, u mnie nawet półek w sklepach nie mają ukry![]()
Jest dużo polskich sklepów i są one o wiele większe niz żabkiW sumie gdzie w Niderach po Polsku napisy chyba że macie takie Polskie supermarkety
Ważne, że jest rabarbarowa cytronetaJest dużo polskich sklepów i są one o wiele większe niz żabki
Ale juz tak doposażone że nie czujesz różnicy czy jestes w nl czy w pl
Jedynie w portfelu czujesz xd
Widać żarcie dla zwierząt to wyższa półka niż upaińskie specjały.
W sumie gdzie w Niderach

Trzeba było przyjąćWidać żarcie dla zwierząt to wyższa półka niż upaińskie specjały.
Na marginesie wczoraj z uśmiechem nie przyjąłem Ukraińca mówiąc że nie ma miejsca. Widział trzy ale wydałem akurat auta i czekałem na przyjazd umówionych klientów.

U swoich nie chcą robić bo im jeszcze katalizator zajebia…Widać żarcie dla zwierząt to wyższa półka niż upaińskie specjały.
Na marginesie wczoraj z uśmiechem nie przyjąłem Ukraińca mówiąc że nie ma miejsca. Widział trzy ale wydałem akurat auta i czekałem na przyjazd umówionych klientów.
Donto