Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jest waga cięzka. Tu jeden cios może zgasić światło

Przecież to nadludzieAle czego to nie w podludziach?
![]()
(Ubermenschen)^(-1)Przecież to nadludzie

Papcie pofrunęły
To jest waga cięzka. Tu jeden cios może zgasić światło
.
Niedźwiedzie bardziej cywilizowane i ładniejszejak te niedźwiedzie z poprzedniej strony.
.No i to było zakończenie, a nie jakieś chuje muje, przemowy i apeleW szkole podstawowej mojej córki na festynie z okazji zakończenia roku szkolnego wyjebała babka z tańcem na rurze. Ubrana w fajne bikini. Ogólnie to jakaś gimnastyczka no i dała taki pokaz.
Miny żon wszystkich ojców bezcenne.
Miny ojców również bezcenne.
Też byłem z żoną.
Nie jeden konar tam zapłonął hehe.

Ciekawe jakie komentarze pojawiły się pod postem?
czarno to widzę
Pewnie takie:Ciekawe jakie komentarze pojawiły się pod postem?
Podobno zjarany po zielsku jechał i wyszedł ich tylko zapytać czy są za legalizacją…Ale bym tym debilom skakał po łbie, co kurwa nawet nie zwolnią przed przejściem dla pieszych. Jebane zwierzęta, żaden z nich prawka nie powinien mieć.

Debil kurwa? To mógł pytać tych przytomnychPodobno zjarany po zielsku jechał i wyszedł ich tylko zapytać czy są za legalizacją…![]()
I co, są? Odpowiadaj bo nie zasnę.Podobno zjarany po zielsku jechał i wyszedł ich tylko zapytać czy są za legalizacją…![]()

Są, ale lekkoI co, są? Odpowiadaj bo nie zasnę.![]()

Kto sprawdzi?

Ta co się zrobiła ,(pato)celebrytka’… myśle, że jej ‚fanklub’ utrzymał by się kilka godzin…![]()
sprawdzałbyś nogi lewaczek na macie?E tam, Jest po dobrej stronie mocy, proszę się odpierdolić i szkalować lewaczki.
Nie, brzydziłbym się ze względu na zbyt duże szanse przeskoczenie różnych dziwnych chorób na mnie.sprawdzałbyś nogi lewaczek na macie?