Tony Maniana
EFC Africa Heavyweight
Myślę, że większości inaczej się skojarzy tej incydentPanie Boże, spraw aby to był Ukrainiec
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że większości inaczej się skojarzy tej incydentPanie Boże, spraw aby to był Ukrainiec
![]()

Nic na to nie poradzęMyślę, że większości inaczej się skojarzy tej incydent![]()

Testujemy sanockie drony bojowe, wysyłamy takiego w Polskę i obserwujemy portale z wiadomościami. Mamy w planie wysyłać takie na wschód, to jest taka nowsza generacja klasycznej sanockiej broni (choć znanej już w całej Europie) czyli gówna na patyku!Podobno był z Sanoka
![]()
Testujemy sanockie drony bojowe, wysyłamy takiego w Polskę i obserwujemy portale z wiadomościami. Mamy w planie wysyłać takie na wschód, to jest taka nowsza generacja klasycznej sanockiej broni (choć znanej już w całej Europie) czyli gówna na patyku!

Testujemy sanockie drony bojowe, wysyłamy takiego w Polskę i obserwujemy portale z wiadomościami. Mamy w planie wysyłać takie na wschód, to jest taka nowsza generacja klasycznej sanockiej broni (choć znanej już w całej Europie) czyli gówna na patyku!
Baastek 1.0 to niewypał. Wciąż zalega w magazynie

Chyba przysmaku:-Dklasycznej sanockiej broni (choć znanej już w całej Europie) czyli gówna na patyku!
a to nie wiem, ale nie opowiadajChyba przysmaku:-D

Piła karlo rosi i jadła żółtą paprykę.45 lat i raz tam już kiedyś pracowała. Tak napisane jakby to był mały epizod. To co ona robiła od 18 do 45lat?
I narzekała na ceny pizzyPiła karlo rosi i jadła żółtą paprykę.
Ale śmieszne. Mogę mieć prośbę.. nie wrzucaj już niczego do ,skory,. Dzięki

Typowy facet, przecież dwa razy nie będę iść![]()
Maupo troche czlowieczenstwa, chociaz wiemy ze jestes dosc wczesnie w rozwojuNie wypierdolił się, nie oglądać!

Maupo troche czlowieczenstwa, chociaz wiemy ze jestes dosc wczesnie w rozwoju![]()
Mają być wyjebki i wypierdalanie z kapci i chuj mnie to obchodzi.Mają być wyjebki i wypierdalanie z kapci i chuj mnie to obchodzi.
popisales sie smoluchu....