Tanio skóry nie sprzedam

122775-clash-of-the-titans-2011.jpg

Mistrz i jego najwspanialszy uczeń.

Co ma wspólnego Ks. Natanek z MMA (poza jednym zdaniem które powiedział - motto Shoockera) i tematem "Tanio skóry nie sprzedam"? To nie jest ani śmieszne ani ciekawe. Zwykły chory psychicznie ksiądz któremu świat się wydaje inny niż jest w rzeczywistości. Rozumiem, że telewizji TVN i Tomaszowi Sekielskiemu zależy na tym żeby zająć ludzi jakimiś bzdurami bo jak się zastanowią co się dzieje wokół nich to Tusk straci władzę i większość "figur" w Polsce "dobre interesy" ale po co wy zajmujecie się takimi idioctwami którymi karmi was ta telewizja dla debili? Tak właśnie działa system ogłupiający społeczeństwo. Ludzie zajmują się bzudrami które im się podstawia a nie zwracają uwagi na to co jest ważne.

Czy najlepszy portal o MMA w Polsce to miejsce gdzie powinno się pokazywać ks. Natanka? Bo widzę, że robi się on tu wielką gwiazdą a chyba tak nie powinno być.

@spa czytaj dokładnie co piszę i wyciągaj z tego poprawne wnioski a nie próbujesz mi coś sugerować o czym nawet nic nie wspominam. Wyraziłem tylko swoją opinię na temat TVN. Możesz się z nią zgadzać lub nie. Jak Ci się to podoba to możesz oglądać ja Ci nie bronię. Ja tylko napisałem co myślę o programach tej telewizji i tyle. No i jeszcze moim zdaniem za często jest o ks. Natanku na MMARocks. To nie jest na to miejsce. A co do tego buhahahaa no to możesz się śmiać ile chcesz. Akurat Twoje zdanie lata mi koło dupy jak pół kilo kitu.

Tak sie sklada, ze dowiedzialem sie o ksiedzu Natanku, bo dlugo latalo na yt jego kazanie. Spokojnie TVN mnie jeszcze nie oglupil doszczetnie :D

@Shogun: To jest temat offtopowy i każdy może zamieścić tutaj dowolny filmik, nie tylko związany z MMA. Wcześniej ktoś miał problem, że za dużo kotów w temacie, teraz ze ciągle nawiedzeni księża... Chcesz czytać o MMA to śledź całe forum a do tego teamtu nie zaglądaj, bo z niego nie dowiesz się ciekawostek ze świata mieszanych sztuk walki :)

Każdy ma inne poczucie humoru, jednego śmieszy chory psychicznie ksiąd, innych walki żuli a jeszcze innych smyranie pod pachą. Więc nie rozumiem Twojego obuurzenia. To wolne forum, światopoglądów ludzi raczej nie zmienisz, a jeśli coś Cię kuje w oczy to na to nie patrz - proste.

@Shogun

Moje zdanie lata Ci kolo dupy jak pol kilo kitu, a ja mam czytac dokladnie to co piszesz i wyciagac z tego wnioski ? ;-) Niektorym to sie w dupach poprzewracalo ;-)

Rozumiem, ze jestes pewnie mocno wierzacy i kazdy atak na Kosciol, czy to ksiadz idiota, czy afera pedofilska to wyciaganie niepotrzebnych brodow, ktore sluza zamydleniu oczu ludziom, tak aby nie dostrzegali powaznych problemow gabinetu premiera Tuska ;-) Ja tego nie oceniam. Szanuje Twoje przekonania. Ale prosze o to samo. Nie narzucaj nic innym.

Shogun, uderz w stół a nożyce się otworzą. Wywody księdza Natanka są tak uroczo idiotyczne, że filmik o nim bardzo dobrze pasuje do tego działu, a ty zdejmnij moher z głowy i ciesz się życiem.

Shogun zluzuj zwieracze bo odnoiosłem wrażenie, że z nas tu wszystkich "zmanipulowanych przez tvn" to Ty najbardziej się buzujesz jeśli chodzi o wiadomości pisowsko-smolensko-powsko-tvnowskie.

Koleś wstawia film z Natankiem, który m.in dla mnie jest śmieszny ( bo aż żałosny ) a Ty zdejmujesz kominiare, zakładasz moher i z krucjatą w niego.

btw. "zanim telewizja dla debili" zajęła się Natankiem to był on już gwiazdą na YT. tam też nie powinniśmy zaglądać ?

No nie wiem czy oglądanie osoby chorej psychicznie pasuje do działu który kojarzy sie z "pozytywnym zakręceniem". Nota beden shogun ma racje, oglądanie takiego badziewia raczej nie ma na celu rozwoju intelektualnego a pokazywane w ważnym programie publicystycznym tylko świadczy o tym że mamy sezon ogórkowy, co jest oczywiście wierutnym kłamstwem. Tak samo jak ta cała afera ze stadionami dziwnie skorelowana była z głosowaniem nowego budżetu. Cóż nie ma to jak mieć zasłonięte oczy na rzeczywistość i przyjmować z klapkami na oczach to co Ci telewizja serwuje.

choroba psychiczna to cos wiecej niz pseudokatol. czy ten ksiadz ma orzeczenie ze jest chory? bo zakladam ,ze taj,jesli tak twierdzicie. rownie dobrze mozna oskarzac o chorobe osychiczna wszystkie osoby spod krzyza z prezesem na czele. i co do tego maja stadiony i ogorki? tak marudzicie na te media a sami i jako jedyni wprowadzacie ten temat do tego dzialu.

Ok moj ostatni post na ten temat.

@eliano

Nota beden shogun ma racje, oglądanie takiego badziewia raczej nie ma na celu rozwoju intelektualnego a pokazywane w ważnym programie publicystycznym tylko świadczy o tym że mamy sezon ogórkowy, co jest oczywiście wierutnym kłamstwem.

Tu masz odpowiedz na swoj zarzut, a ja jestem pewny, ze zadna osoba powyzej, nie ma wypranego mozgu przez propagande TVN.

btw. "zanim telewizja dla debili" zajęła się Natankiem to był on już gwiazdą na YT. tam też nie powinniśmy zaglądać ?

Tak jak mowilem, o Natanku dowiedzialem sie z yt, bo jego slawne kazanie dlugo siedzialo na stronie glownej i jest tak absurdalne, ze mnie bawi. Mysle, ze do niektorych rzeczy trzeba podchodzic z dystansem, (patrz religia) z czym niestety w Polsce mamy problem.

PS Z tym rozwojem intelektualnym, to wiesz, ze przesadziles:)

Widzisz w dzisiejszych czasach Shogun mamy telewizję i możemy dzięki niej oglądać sobie takich szaleńców i pośmiać się trochę po czym przejść nad tym dalej do życia codziennego.

Z kolei ludzie w zamierzchłych czasach, jeszcze przed ogłupiającą telewizją nie mogliby ani się pośmiać z wypowiedzi tego księdza ani też przejść nad tym do porządku dziennego, bo w tamtych jakże mądrych i wolnych od głupoty czasach, ludzie wybierali ludzi jak ksiądz Satanek na swych religijnych przywódców i ślepo im wierząc popadali w fanatyzm wykazując się znacznie większą głupotą niż każdy jeden z nas oglądający księdza Satanka w czasach telewizji.

Nie popieram zdania Shoguna w pelni , ale to , że zaczął pisać źle o Tusku , poskutkowało rzucaniem "moherami" i oczczeniem go wyznawcą prezesa. Wyraził swoje zdanie , a Wy sru , że katol. Ja jestem mocno wierzący, nie jestem za PiSem , tylko za UPR , ale też widzę co sie dzieje do okoła i nie wmawaim ,że jak ktoś ma do Tuska coś to "fucking" katol , el moheron.

Niech ludzie oglądają takie filmiki i widzą jakie pojebusy "służą w imię Boga" i religii. Najważniejsza jest edukacja społeczeństwa !

Tekst o zapychaniu umysłów widzów szrotem by odwrócić uwagę od poczynań rządu wywołał szczery uśmiech na mej twarzy. Dzięki bracie !

HubiSSJ3 z tego co widze to nikt tu mu nie zarzuca,ze jest katolem. a co do mohera - skad w temacie o Natanku wzial sie Tusk i Tvn?:) bo nie widze miedzy tymi podmiotami spojnosci a mieszanie wszedzie tuska jest moim zdaniem synonimem czegos takiego:) do takich rzeczy mozna stworzyc inny temat a tutaj dajmy spokoj a roznice w pogladach odstawmy na bok - laczy nas jeden sport i tego sie trzymajmy. sprzeczajac sir,poniekad robimy to do czego daza osoby kierujace panstwem.a wspolna przyszlosc jest w naszych rekach:) koncze temat

chael-sonnen-9.jpg

Cro Cop is a relic, a reminder from the old days. A museum of ancient victories isn't worth a nickel today, not even in his native currency.

Don't get me wrong; Cro Cop was a good fighter back in the day. I would have told him myself, but I was 2.

Machida is a gentleman. MMA is very cutthroat, and it's sweet that Lyoto promised to never fight his girlfriend Anderson. That's devotion.

I'd beat up Machida on the way to the ring to beat up Anderson, and I'll kick Nogeria's ass in the parking lot on the way to my after party.

I would never bash karate.Karate produced many MMA champions, most notably..um..Then of course, there's..Wow, I thought this would be easier

Back