nic ciekawego ,duzo lepsze jak prowadzili to J&J .na 3 miejscu w walkach roku bylo Karus - Lim ,gdzie koreanczyk pacyfikowal niemca przez 3 minuty a pozniej go zabil kolanem:D jak tak wygladaj walki roku to ja nie wiem :)
Z tych walk bedę miał tylko Joh vs Dod. Ciężko powiedzieć kiedy tutaj się pojawi, czasu mało. Wat vs Ned nie było pokazywane przez OS. (patrz-UC) Z UFC 157 mam tylko MC
Inaczej ma się sprawa z komenatrzem Golberg&Rogan, tutaj nie ma problemu
A masz innego dostawce ? :-) Powiem tak, wrzucić 2 GB, 1 GB, 1 GB i 0,5 GB z moim uploadem, który potrafi zatrzymac sie przy 80% i zaczać od początku to jest sztuka. Czekajta a się doczekajta
Nikt nie mówi, ze Voran się opierdala :D Jutro będę zasysał, dzięki.
Druga sprawa, jak sciagać z Dailymotion? Ja przy jakimś poprzednim filmiku zainstalowałem dodatek DownloadHelper i jakoś ściągnąłem. Są inne (lepsze) sposoby?
Może nie szukam walki co filmiku na temat walki, a bardziej opisujący zastosowaną kończącą technikę. Pierwsza walka pomiędzy Rondą Rousey, a Mieshą Tate (Strikeforce, 3.03.2012). Ktoś w filmiku analizował przejście z żółwia do balachy w wykonaniu Rondy Rousey. I nie chodzi mi o graciebreakdown, było to coś innego. Kojarzy ktoś?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.