Byłem już wcześniej na tej stronce tylko to video na dole mi nie działa. Przynajmniej teraz wiem, że brakuje mi pewnie jakiegoś wtyka jeżeli Tobie śmiga.
Pilnie szukam walki Minotauro Nogueira vs. Herring 2 (na Pride 2004 Critical Countdown):-)
W ostateczności całej gali do pobrania (oprócz chomikuj, bo tam konta nie mam - chodzi o pobranie za darmo)
Thx! jeszcze jakbyś mógł lub ktoś inny podrzucić link do walki Werdum vs. Gonzaga 2 na UFC 80, bo znalazłem sporo linków, ale 1 runda spoko, ale w 2R obraz wariuje.. miałem gale pobrać, ale nikt nie pobiera/udsotępnia w zatoce piratów a tak nie moge znaleźć działającego - z góry dzięki :-)
żaden antyfan-lubię Reema:-), już kiedyś większość z tych walk oglądałem po prostu zassysam sobie na kompa - taką kolekcję ogromną sobie robie, bo wiadomo usuwają walki ciągle.. Co do Gonzaga vs. Werdum 2 już znalazłem wcześniej (całą galę, ale też się 2R pieprzyła-może live wtedy było coś zjebane) - zapomniałem napisać :-)
Szukam gal UFC 116, 119 do 129, 132, 139, 145 z Orange Sport do pobrania na dysk. Jak ktoś ma u siebie na kompie, bądź na chomiku niech da namiary. Proszę
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.