Masta
Vale Tudo Championship
widzę, że dałeś się omamić... Nie jestem zadowolony z tego tematu i jak się zmieniłeś ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
widzę, że dałeś się omamić... Nie jestem zadowolony z tego tematu i jak się zmieniłeś ...
Ty to system rozwalasz, jak nie "gupie" sprawy, to takie trudne ci wychodzą. Porozmawiaj z nią szczerze, najlepiej spotkaj się z nią i wtedy powiedz wszystko delikatnie.Nie wiem gdzie to napisać, napisze tu, żeby nie było kontrowersji...
Klientka od sylwka napalona wypisuje, tu część rozmowy z bratową:
- Dawaj na balety, spiknę Cie z Karolem
-- Z Adrianem to chętnie :D
- ....
No i wszędzie obwieszcza, że jej się podoba, jakieś fotki z podpisami typu:
Czasem spotykamy kogoś i potem chcemy go spotykać codziennie.
Kochamy tych,którzy nas ignorują ignorujemy tych, którzy nas kochają!
Mnie już to męczy, jak powiedzieć dziewczynie wprost, że nie szukam dziewczyny na stałe Dobre serce mam i nie chce Jej pojechać.
pokaż jej "Irokeza". Może zaczai o co loto...Nie wiem gdzie to napisać, napisze tu, żeby nie było kontrowersji...
- ....
Mnie już to męczy, jak powiedzieć dziewczynie wprost, że nie szukam dziewczyny na stałe Dobre serce mam i nie chce Jej pojechać.
Nie wiem gdzie to napisać, napisze tu, żeby nie było kontrowersji...
- ....
@mahonek przecież to powinna być dla Ciebie łatwa sprawa. Wyrwiesz inną foczke, taką przynajmniej 800/listwe tak żeby tamta to widziała. Jak sama nie zrozumie to jej pokaż Irokeza i szalet trwa nadal. ^^
Jestem przyjebany, jak papa do dachu...
Dostanę swój temat ?
Błagaj.Proszę to cenzurować.
Skoro forum jest już cenzurowane do przesady i odłączyliście mi HP to proszę usuwać wpisy z HP, które mnie obrażają i nie mogę na nie odpowiedzieć. Proszę to cenzurować.
Skoro forum jest już cenzurowane do przesady i odłączyliście mi HP to proszę usuwać wpisy z HP, które mnie obrażają i nie mogę na nie odpowiedzieć. Proszę to cenzurować
Czy tu można sobie dworować z Mahonka, czy planowana jest powolna eutanazja? :)
O coś nowego. Co to jest "parkowy"?