Ostatnia domówa bo wraca matka koleżanki, ale na dziś się dogadali :D
HAHAHA PO TYM PIZDA, NO JEST KORBA, HAHA SMIESZKI!!! DOBRE!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnia domówa bo wraca matka koleżanki, ale na dziś się dogadali :D
Mahon to fikcyjna postać,stworzona aby generować ruch na forum.True Story.
Mahonka jaka ty męska jesteś. Ale spokojnie, mnie nie oszukasz. Z dala wyczuwam pizdę :> Fapuj się dalej i ciesz internetowym fejmem, bo w życiu niestety jesteś (po)zerem z toytoya :)Debilem jesteś Ty a.k.a typowy pozer. Pojechali Cię jak młodego, taki ruchacz byłeś do niedawna.
Wiem, po 5,00 5,40 i 5,60 w monopolowym. Także skupiłem się na najlepszym VivaHel pszeniczne i właśnie się przy nich relaksuje :)BTW te piwka co polecales troche drogie w warszawskich lokalach, ale cud, miod i orzeszki.
90% forum mam kasować? W tym siebie? :Pwywal wszystkich hipokrytow!
rzadko udzielający się mahon też ma swój klimat, oczekujemy na jego posty jak na dobry serialik po cliffhangerzeponad 12 i pół tysiąca wyświetleń. będzie temat roku o ile Adi aka Denzel aka Mahoń będzie regularnie się udzielał.
Spoko. Wymyślisz coś.Nie wiem od czego zacząć :)
Tak fajnie było na forum, to serio musieliście otworzyć ten debilny temat dla tego kretyna?
mahon dawaj na szybko jakiś update z ostatnich szpachli
pojawia mi sie to skurwysyntwo w najnowszych komentarzach i nawet to mi sie juz 'nie podoba'. nie podoba sie = moge sobie o tym napisac, jak mowi temat 'i inne'. HEHE.NIE PODOBA SIĘ- NIE WCHODZIĆ!
takie to trudne?