Masu
UFC Middleweight
Zawodnikom przyda się pocieszycielka po przegranych walkach. Jeszcze ustalimy ile będziesz płacić miesięcznie i masz tą robotęJa mogę być psychologiem sportowym ! :D

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawodnikom przyda się pocieszycielka po przegranych walkach. Jeszcze ustalimy ile będziesz płacić miesięcznie i masz tą robotęJa mogę być psychologiem sportowym ! :D
ile będziesz płacić miesięcznie
Jemu nie, mi masz dawać hajsŻe niby ja mam Ci hajs za to dawać ?! O nieeee, to się nie godzi ! Za moją motywację to Ty powinieneś się o mnie bić żeby mnie stajnia trenera Andrzeja z Poznania nie próbowała wykupić :D A miałabym bliżej z dojazdami![]()
Jemu nie, mi masz dawać hajs![]()
Ale jakie masz kwalifikacje? Jakieś referencje? Rekord? Chcesz dostać szanse to musisz się postaraćŻe niby ja mam Ci hajs za to dawać ?! O nieeee, to się nie godzi ! Za moją motywację to Ty powinieneś się o mnie bić żeby mnie stajnia trenera Andrzeja z Poznania nie próbowała wykupić :D A miałabym bliżej z dojazdami![]()
Chyba stajnia Różala..Za moją motywację to Ty powinieneś się o mnie bić żeby mnie stajnia trenera Andrzeja z Poznania nie próbowała wykupić :D A miałabym bliżej z dojazdami
Była na zlocie-to i tak już lepiej niż @Born2killChyba stajnia Różala..Czekam na coś dobrego z pod Twojej ręki bo na razie tylko zapewnienia jaka Ty jesteś świeża i dobra krew a konkretów nie widać. Tylko 'pachniesz'
Jesteś niegrzeczny bo pijesz i pokazujesz naszą domową patologię. Odcinam kieszonkowe na miesiąc.
Jeżeli to jest wyznacznik. OkByła na zlocie-to i tak już lepiej niż @Born2kill
@Cloud to ta ustawka z IRC'a? :D
Bo jeszcze nie napisali artykułuNie działa :(
A zaglądałeś do Hyde parku?Gdzie jest w ogóle @mahonek jakoś ostatnio go nie widać.
A zaglądałeś do Hyde parku?![]()
Masu, ale to nie waga ciężkaMasz namiary? Kolejny prospekt do mojej stajni![]()