Suchary billa 2.0

1000015990.jpg

Mordeczki, ale "Maczugi" to tylko chrupki, to nie są suchary. Powtarzam! Maczugi to nie suchary... Wypierdalać do tematu o diecie ino raz :lesnarhappy:

:waldeklaugh:
Żal mi gościa, bo jakoś pokurwieniec chciał zabłysnąć na socjalach i puścił fejka. Chociaż przyszło mi też do głowy, że koleś sam to zrobił (lub ktoś z jego otoczenia) by zgrywać teraz ofiarę, a nuż ktoś założy na to zbiórkę. Ludzie różne pomysły mają :fjedzia:

:waldeklaugh:
150 ton zdążyli zajebać zanim ktoś się zorientował? Szanuję. :penn:

Żal mi gościa, bo jakoś pokurwieniec chciał zabłysnąć na socjalach i puścił fejka. Chociaż przyszło mi też do głowy, że koleś sam to zrobił (lub ktoś z jego otoczenia) by zgrywać teraz ofiarę, a nuż ktoś założy na to zbiórkę. Ludzie różne pomysły mają :fjedzia:
Gościa żal, ale chodzi o to:
Jeśli ktoś wziął worek - to pies go drapał, może mu było potrzeba. Ale traktorami?

To konkurencja, jeden telefon i chłop wraz z ziemniakami do piachu :beczka:

Back