Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Straciłeś konto premium, moderacja doszukała się oszustwa pod kątem naciągania pewnego atrybutu gentelmana z cohones.Dlaczego nie mogę dodawać zdjęć z galerii? Pojawia się http

Zawsze byłem gentelmenelem. To o co kaman? Często się udzielam w ładny sposób.Straciłeś konto premium, moderacja doszukała się oszustwa pod kątem naciągania pewnego atrybutu gentelmana z cohones.
![]()
i pewnie średni europejski?Zawsze byłem gentelmenelem. To o co kaman? Często się udzielam w ładny sposób.
Co?i pewnie średni europejski?

Jak nie masz knagi przynajmniej o stopie długości, to nie masz prawa posiadać konta premium
Ale kto by to sprawdził Wariacie?Jak nie masz knagi przynajmniej o stopie długości, to nie masz prawa posiadać konta premium

PudzianAle kto by to sprawdził Wariacie?![]()
Pudzian
Wysyła się zdjęcie do @DzihadosAle kto by to sprawdził Wariacie?![]()
Nie dołączałeś zdjęcia ( chociaż ja musiałem poszatkować na kilka fotek, bo nie mam szerokokątnego aparatu) i wyciągu z banku do wniosku o konto premium?Ale kto by to sprawdził Wariacie?![]()
Zawsze byłem gentelmenelem. To o co kaman? Często się udzielam w ładny sposób.
i pewnie średni europejski?
Jak nie masz knagi przynajmniej o stopie długości, to nie masz prawa posiadać konta premium
Ale kto by to sprawdził Wariacie?![]()
Pudzian

Zawsze powtarza, że bardzo lubi swoje obowiązkiIle ten człowiek musi się tego dziennie naoglądać.. nie dziwne że później taki wkurwiony chodzi.
No jak tak stawiasz sprawę to decyzja o dezaktywacji premium prawidlowa.Ale kto by to sprawdził Wariacie?![]()

A po ostatniej fali zmniejszenia się ilości aktywnych kont premium widać, że wraz z doświadczeniem @Dzihados potrafi zwracam uwagę na różne subtelności anatomiczne i nie daje się tak łatwo wywieść w pole jak jeszcze kilka lat temu.Zawsze powtarza, że bardzo lubi swoje obowiązki
Kasjusz chyba dostał bana i 25 lat więzienia. Grubo musiał skłamać.A po ostatniej fali zmniejszenia się ilości aktywnych kont premium widać, że wraz z doświadczeniem @Dzihados potrafi zwracam uwagę na różne subtelności anatomiczne i nie daje się tak łatwo wywieść w pole jak jeszcze kilka lat temu.
Tam była inna sytuacja. Jak redakcja zażądała powtórnej weryfikacji to przy "naginaniu" zasad pomiaru, stulejka strzeliła i nie było już czego naciągaćKasjusz chyba dostał bana i 25 lat więzienia. Grubo musiał skłamać.