Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeszukałem internety i znalazłem gościa który napisał tę wiadomość z punktu 2. Moc internetu jest wielka, nikt się nie ukryje.
Nie rozumiem. Co zostawisz?
Kolega z Poznania nie rozumie. Jest jakieś tęczowe określenie na ziemniaki, żeby mu było łatwiej?Nie rozumiem. Co zostawisz?

Zamilcz ukraińcu, bo u was to co najwyżej kartofle jadająKolega z Poznania nie rozumie. Jest jakieś tęczowe określenie na ziemniaki, żeby mu było łatwiej?![]()

Kartofle to po frycowemu, to też u Was. U nas mówią ziemniaki, tak jak poprawnie po polsku się mówi, a te swoje tęczowe pyry to sobie możecie powsadzaćZamilcz ukraińcu, bo u was to co najwyżej kartofle jadają![]()

Warzyw/x ziemniakowat/x?Kolega z Poznania nie rozumie. Jest jakieś tęczowe określenie na ziemniaki, żeby mu było łatwiej?![]()
Zapomniałeś skąd ród piastowy. Gdyby nie tęczowy Poznań to byś do dziś pokrzywy wpierdalałKartofle to po frycowemu, to też u Was. U nas mówią ziemniaki, tak jak poprawnie po polsku się mówi, a te swoje tęczowe pyry to sobie możecie powsadzać![]()

Niczego nie zapomniałem. To było zanim jeszcze te ziemie zamieszkały tęczowe fryce, które w jakiś pokręcony sposób przekazały swoje geny dalej przez co teraz zamieszkują tam potomkowie tych tęczowych fryców. Tfu.Zapomniałeś skąd ród piastowy. Gdyby nie tęczowy Poznań to byś do dziś pokrzywy wpierdalał![]()
3/4 z tych tęczowych to ukraińcy z Sanoka, którzy myślą, że jak zrobią studia na UAM i zamieszkają w Pozku to zatracą szoszońskie geny na rzecz europejskichNiczego nie zapomniałem. To było zanim jeszcze te ziemie zamieszkały tęczowe fryce, które w jakiś pokręcony sposób przekazały swoje geny dalej przez co teraz zamieszkują tam potomkowie tych tęczowych fryców. Tfu.
O nie kolego, teraz to przesadziłeś. Zadarłeś z całą WielkopolskąKartofle to po frycowemu, to też u Was. U nas mówią ziemniaki, tak jak poprawnie po polsku się mówi, a te swoje tęczowe pyry to sobie możecie powsadzać![]()

ale w imię Wielkiej PolskiO nie kolego, teraz to przesadziłeś. Zadarłeś z całą Wielkopolską![]()

Czyli Wielkopolskiale w imię Wielkiej Polski![]()

I tak oto kulturalna dyskusja się kulturalnie domknęłaCzyli Wielkopolski![]()

I tak oto kulturalna dyskusja się kulturalnie domknęła![]()