Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Możliwe, że 2 cz wstawią, ja to wolę oglądać stand up na autorskich kanałach, a nie takich ogólnych, no ale cóż, trudno.Dziwnie ucięty materiał. Montaż dość mocno zepsuł tempo występu. Średnio się to ogląda, a Czarek to jeden z moich ulubionych komików. Mam mieszane uczucia, ale Hitler youtuber to złoto.
Kurwa mać! Mój ulubiony komik. Wielka strata dla Świata.
Norm Macdonald Dies: Influential Comedian & Former ‘SNL’ Weekend Update Anchor Was 61
Norm Macdonald, the popular comedian, TV show host and former 'Saturday Night Live' cast member, has died after a long battle with cancer. He was 61.deadline.com
IMHO to byl jego najslabszy special. Nie to samo co Killing them softly. Te netflixowe sa conajwyzej dobre.Czyli co: zacznie się seria występów w Europie czy linią obrony będzie ,,ty wstrętny rasisto czarnego obrażasz"? Może w Polsce wystąpi
I jak?W listopadzie idę na 2 standupy Ola Szczęśniak i Błażej Krajewski, zobaczę czy dadzą radę z nowym programem :D
1 i 2 spoko, były momenty słabsze, ale ogólnie to git. Błażej trochę lepszy, ale to nie ma co porównywać, bo inny styl.I jak?